Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Volt már ilyenbe részetek? Mi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már ilyenbe részetek? Mi a véleményetek erről?

Figyelt kérdés
Volt már olyan nektek, hogy szerettétek a párotokat, jól működött a kapcsolat, minden problémát sikerült megbeszélni, nem volt veszekedés se, és mégis azért szakítottatok a kedvesetekkel, mert mégse akrtátok hosszútávon tervezni, féltek, hogy nem az igazi a párotok, és stresszeltek, hogy nem tudjátok azt a szeretet adni, amit kaptok tőle, illetve "különböztök"?
2022. jan. 26. 13:45
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Ennek semmi értelme
2022. jan. 26. 13:55
 2/17 anonim ***** válasza:

Nekem nem volt ebben részem, de nem is igazán értem. Ha minden jó, akkor összeillünk.

Hogy érted azt, hogy különböztök? Például mikben?

Amúgy ha ilyeneken stresszelsz, akkor valószínű mégis van valami probléma. Csak sokat segít ilyenkor, ha az ember nem hárít, nem valami ködös megérzésekre hivatkozik, hanem megpróbálja konkretizálni a bajt. Minden kételyenek van valami alapja.

2022. jan. 26. 13:59
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

"nem tudjátok azt a szeretet adni, amit kaptok tőle, illetve "különböztök"?

Ez mit jelent?

Az egyik nagyon szerelmes a másikban, de a másik nem szerelemes? Tehát olyan mintha az egyik érzelmileg jóval többet tenne a kapcsolatba, de a másik úgy érzi, hogy ezt nem tudja viszonozni? Vagy csak az egyik fél az elköteleződéstől? Nem biztos, hogy "le akarja kötni magát" a másikkal?

Ezt jobban ki kellene fejteni, mert ilyen kevés infóval sok mindenre lehet gondolni.

2022. jan. 26. 14:03
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Sosrm kezdek olyannal kapcsolatot akivel nem tudom hosszú távon elképzelni az egészet. Ha idő közben valamiért ez még is kialakul akkor egyértelmű hogy kár egymás idejét tovább rabolni.
2022. jan. 26. 14:03
 5/17 anonim ***** válasza:

Nekem olyan volt, ahol minden rendben(mintha a szuleimmel élnék egyutt vagy ilyesmi),ott valahol meghal bennem a szerelem es elkezd a másikban az is zavarni hogy csak levegot vesz. A nem szeretés egy idő mulva viszolygásba csap át.

Tehát keptelen vqgyok valahogy átmenni abba hogy a szerrlem elmult es szeretet van es egyutt megoregedes.

2022. jan. 26. 14:05
 6/17 anonim ***** válasza:
5. Pedig a ködös szerelem nincs meg x idő után ezt azért el kellene fogadni. Ha folyamatosan szerelmes akarnék lenni akkor fél évente kellene új partner. Nagy bajok vannak itt a koponyádba hallod-e.
2022. jan. 26. 14:10
 7/17 anonim ***** válasza:

Valahogy megszűnt fèrfinek lenni a szemben. Csak egy "átlagember"lett

Első volt az, hogy lefekufni nem akartam vele mert már nem kívántam.

Nem a szexet untam meg, ez nincs igy hanem nem éreztem a tüzet, hogy akarnám őt.

Aztán kezdett idegesiteni is hogy pl mindenben egyetért, de amiben meg nem, az meg marhára irritált.van sapka nincs sapka esete

2022. jan. 26. 14:24
 8/17 anonim ***** válasza:

6

De ebben az esetben, egyáltalán mi értelme van egy kapcsolatnak, ha nincs benne szerelem, csak olyan megszokás?

2022. jan. 26. 14:24
 9/17 anonim ***** válasza:

Ezt nem lehet ésszel megélni. Ez vmi èrzés.

6-ra irtam(7.voltam)

2022. jan. 26. 14:26
 10/17 anonim ***** válasza:
A kérdés nem a megszokásról szólt egyébként, igen eltértünk a tárgytól. Azon görcsölni nem szabad hogy ki mennyit ad a másiknak ezt nem lehet grammra egyenlőre tenni. És ez időszakonként is változó, lehet ma te kapsz többet, holnap te adsz többet. Ha attól retteg a kérdező hogy ez a differencia normális-e hogy esetleg úgy érzi többet kap mint ad, akkor ez normális, mert nincs egyforma adok-kapok egy kapcsolatba mondom még1x.
2022. jan. 26. 14:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!