Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tesz úgy mintha semmi baj len lenne?
Együtt vagyunk a barátommal (37)már 6 éve. Sok mindenben tapasztalatlanabb mint én(33), 30 éves koráig a szülőkkel élt.
Én sok mellékállást vállaltam, hpgy építhessük a jövőt, neki hiába van jó szakmája (masszőr) de 1 évig hitegetett miért nem tud most mellékállást végezni, majd egy év után közölte ehhez neki semmi kedve. Majd 5 éve iszik is, van hogy elég sokat, manapság már kevesebbet, de szerintem nem mert nem akarna, hanem mert fél hogy mit mondok. Az itthoni lakás körüli munkákat is rám hagyta bőven, pedig én is 8 órát dolgozok, m mellette mellékállásom is van. Sokat kértem hogy változzon ez a helyzet, de ideig óráig volt változás ha volt.
Mondtam neki hogy sajnos én kiábrándultam belőlünk s nem szeretem már, szeretnék külön költözni, de ő semmit nem akar ezzel kapcsolatban, meg se akarja hallani, s ilyan mintha homokba dugná a fejét, mintha semmi nem történt volna. Ezt miért csinálja? S ezzel mit tudnék kezdeni? Nem akarom megbántani, de az az érzés már eltűnt belőlem, s nem akarom megbántani, de így én fulladozok ebben a kapcsolatban
Ha nálad laktok: megmondod, hogy egy napja van összecsomagolni és visszakotródni a szüleihez.
Gondolom, neki saját lakása nincs, így ez nem kérdés.
Ha albi és a te neveden van a szerződés, az első verzió lép életbe. Ha az övén, akkor fogod a cuccot és elmész.
Ha arra vársz, hogy ő csináljon valamit magától, akkor pontosan annyira lesz az a várakozás sikeres, mint az elmúlt egy évben minden próbálkozás, és ott marad a nyakadon.
A te lakásodban éltek? Ha neki kell költöznie, akkor simán lehet, hogy azért taktikázik, hogy húzza az időt, hátha nincs szíved kidobni. Nem szabad tojéshéjon lépkednek, mondd meg neki világosan, hogy a kapcsolatnak vége és adj neki határidőt a költözésre.
Ha nem a tiéd a lakás, akkor meg költözz el, annál kevés világosabb dolog van.
ez nem férfi, hanem egy lóhere
kuka
szívesen
Köszönöm szépen Mindenkinek a választ. Bérelt lakás, együtt rendeztük be, bár ő egy veszekedés alkalmával körbemutatott, hogy ezt mind én akartam, nem ő. Megjegyzem én mentem mint a hülye, hogy többet keressek. Kirakni tuti nem fogom, szüleit legalább 3 4 évvel korábban ismertem meg mint ahogy összejöttünk, s nem akarok velük szemben sem tiszteletlen lenni, bár szerintem én leszek a rossz a szemükben így is úgy is. De ha semerre nem mozdul ez a dolog, akkor inkább viszem amit csak én vettem s ami közös annak a felét.
Én úgy ismertem meg őt,amikor a szüleivel össze-összejárrunk, hogy sose ivott velünk, az első évben is alig, majd második évtől kezdődött. Eleinte én is iszogattam vele a munkahét után pénteken( nem kell töménytelen mennyiségre gondolni s nem minden héten) de 20x éves voltam, s kinövi az ember. Na ez nála megmaradt. Már a tömény az nem fogy, mert nem veszünk, ha van akkor elkopik, de a napi 2 sör az a minimum. Múlt vasárnap délelőtt 10 előtt leült játszani, s fél 12kor már a 3. sört bontotta.
Persze elhiszem hogy néha jó kiengedni a gőzt meló után s legurítani egy sört, de hogy minden nap 2... én nem így ismertem meg.
"Mondtam neki hogy sajnos én kiábrándultam belőlünk s nem szeretem már, szeretnék külön költözni"
Semmi akadálya, költözz külön.
Azért tesz úgy, mintha semmi baj nem lenne, mert ő jól érzi magát a kapcsolatban, csak neked rossz. Furcsalom, hogy képes voltál vele így 5 évet leélni, pontosan miért? Mi változott, ami miatt hirtelen mást szeretnél?
Neked kell lépned ha változást szeretnél, vagy azon kapod magad újabb 5 év telt el.
Azért légy kapcsolatban valakivel amilyen, ne megváltoztatni akard, mert máskor is hoppon maradsz. Az emberek kis dolgokban képesek változni, alap természetét csak ideig óráig lehetséges. Azért, mert valaki éppen udvarol, nem kötelességed kapcsolatba lépni vele!
Párkeresésnél gondold át, kit keresel, és ezen paraméterek alapján keress párt, ne 5 év után vágd hozzá, hogy azt hittem meg tudlak változtatni, mert szerintem nem korrekt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!