Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Depresszios lettem a szakitas...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Depresszios lettem a szakitas miatt mit tegyek?

Figyelt kérdés
helo ma szakitottam a baratnommel es kezdek depresszioba esni ugye en eleg gyenge vagyok ezen a teren és azota meg allas nelkul sirhatnekom es rossz kedvem, van szerintetek micsinaljak köszi elore is
2022. jan. 18. 02:37
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Dehogy lettél depressziós, pár óra telt el, szimplán még ki vagy borulva.

Aludj, holnaptól meg csinálj magadnak több programot, hogy ne gondolj folyton rá. Az idő jót fog tenni!

2022. jan. 18. 02:59
 2/15 Noren1989 ***** válasza:
100%
Kezdésnek reggelizz, sz-rjàl egy jókoràt, és iràny a meló.
2022. jan. 18. 06:36
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Ha régóta érett a szakítás, akkor ne bánd meg utólag a döntésedet! Majd lesz később jobb lehetőség is! :)

Minden mással foglalkozhatsz most egyenlőre több hónapig, csak a szakítással és a párkapcsolatokkal nem. Idő kell, hogy újra megtaláld önmagad.

2022. jan. 18. 07:31
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Normális, hogy szomorú vagy. Sőt, fura is lenne, ha nem.

Add ki magadból, gyászold meg - ez is egyfajta gyász - aztán igyekezz elterelni a figyelmed. Csinálj progit, tarts öngondoskodó napot, nyomj le pár kört a konzolon, menj edzeni, ilyesmik.

2022. jan. 18. 09:06
 5/15 anonim ***** válasza:
0%
Qrj le pár csajt nekem ez mindig bejött
2022. jan. 18. 10:53
 6/15 A kérdező kommentje:
na most rá vettem magam hogy el menjek a haverokkal és valamennyivel jobb lett
2022. jan. 18. 15:41
 7/15 A kérdező kommentje:
most mar teljesen jol vagyok kicsit még emlékeimben van de mar jó
2022. jan. 18. 20:03
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
és ennyi is volt a csaj, szépek vagytok
2022. jan. 20. 22:22
 9/15 A kérdező kommentje:
miert talan maradjak szar allapotban? nem kell nekem hogy e miatt darabokban legyek nem hianyzik
2022. jan. 22. 10:04
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
nem is azt mondom. Persze nem érdemli meg egy percig sem, hogy bankodj miatta, csak reggel még ezt írtad, aztán estére meg már el is felejtetted. És pont hasonló cipőben vagyok, és sajnos ez nekem nem megy ilyen könnyen
2022. jan. 22. 13:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!