Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy csapta le a kezemről ez a pasi a barátnöm?
187 cm magas sportos pasi vagyok, jó családi háttérrel és egzisztenciával!
Egy nálam fejjel alacsonyabb magányos sráccal csalt meg!! Mért hagyott el egy ilyen pasiért?? Vissza hódíthatom szerintetek?? Majdnem 2 évet voltunk együtt.
Elég bekébzelt vagy..
Vakamit jobban tud az a csávó és ennyi.
Az én párom kancsal, szemüveges, 15 ével idősebb, magának való. De olyan a személyisége, ami nagyon tetszik és rettentően figyel rám. Teljesen egy hullámhosszon vagyunk. Pedig nem is volt szimpi és az esetem se volt, mégse érdekelt más, csak azért mert magasabb / izmosabb és pl jobban keres.
Elég nehezzen is jöttünk ősze (5 honap után)
Az egy jó kapcsolathoz kevés, hogy valaki jól néz ki.
N29
Ne vegyétek már be ezt a marhaságot :D
A kérdező se nem magas, se nem gazdag, és még barátnője se volt soha. Pont hogy utálja ezeket a srácokat, ezért igyekszik megszemélyesíteni egyet, hogy mindenki aki beveszi a meséjét, elkezdje szidni a magas, sikeres gyereket. Ő valójában a történetben az alacsony, béna ocsmányság, és jól esik elképzelnie ezt a szituációt.
Ti meg megadjátok neki a kielégülést, mert elhiszitek és elkezditek szidni a képzelt személyiségét, hát gratulálok :D
16! Neked orvosi segítség kellene…már bocs. Chh.
Am, attól, hogy tisztában vagyok az adottságaimmal még engem is érinthet rosszul, ha megcsalnak! Látom nem sok értelme van itt kérdést feltenni mert tipikus rosszindulatú magyar mentalitás uralkodik…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!