Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogy csapta le a kezemről ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy csapta le a kezemről ez a pasi a barátnöm?

Figyelt kérdés

187 cm magas sportos pasi vagyok, jó családi háttérrel és egzisztenciával!

Egy nálam fejjel alacsonyabb magányos sráccal csalt meg!! Mért hagyott el egy ilyen pasiért?? Vissza hódíthatom szerintetek?? Majdnem 2 évet voltunk együtt.

2022. jan. 12. 20:14
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Nice try.
2022. jan. 12. 20:15
 2/18 anonim ***** válasza:
100%

Mert benne volt meg valami olyan tulajdonság, amire szüksége volt.

A magasság egyébként nem annyira fontos egy kapcsolatban.

Szerintem ne agyalj ezen, lépj tovább.Majd találsz olyan nőt, akinek te felelsz meg.

2022. jan. 12. 20:17
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

Ha igaz, akkor miért csodálkozol?

Eleve a húdenagy erényeiddel kezdesz, mintha az számítana egy kapcsolatban ("magas vagyok, húú!") és emiatt jobb lennél az alacsonyabb csávóknál.

Szerintem neki volt EQ-ja, veled ellentétben.

2022. jan. 12. 20:18
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Persze, simán vissza tudod hódítani! Nőjj még 3 centit és tökéletes leszel!
2022. jan. 12. 20:20
 5/18 anonim ***** válasza:
23%
Öcsém 165 centi, viszont 23 centis a farka....
2022. jan. 12. 20:21
 6/18 anonim ***** válasza:
81%
Sose fogom megérteni az inceleket :D most tényleg attól jobban érzed magad, hogy egy általatok "alfának" nevezett illetőt személyesítesz meg, akitől egy nyominger el tudta hódítani a nőjét? Egyrészt ilyen szituáció maximum az álmaitokban létezik, másrészt ha egy helyes, jó egzisztenciával rendelkező férfival szakítanak, az nem jön fel sírni és panaszkodni a gyakorira.
2022. jan. 12. 20:31
 7/18 A kérdező kommentje:

Meglehet ez miatt találni de akkor is igazam van!!

10 nőből 9 engem akarna és nem azt a … akivel odébb állt! Még rendes családi háttere sincs.. A helyembe nektek is dühítő lenne!

2022. jan. 12. 20:36
 8/18 A kérdező kommentje:
6! Tanácsot kértem nem sírni jöttem! Te beteg vagy..
2022. jan. 12. 20:40
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
A magasságod és a családod által biztosított egzisztencia a 2 legvonzóbb tulajdonságod? Keress egy tyúkagyú plaza cicát.
2022. jan. 12. 20:56
 10/18 anonim ***** válasza:
100%

Nekem már a kérdés alatt kifejtést elég volt elolvasni ahhoz hogy ismeretlenül is tudjam miért őt választotta... A kommentjeid pedig ezt csak megerősítették...

Tudod a külső az csak egy dolog. Egy kapcsolathoz annál sokkal több kell. Es nem a pénzre gondolok, mert tudom itt a gyakorin ez a 2 a legfontosabb a pasik szerint.

N

2022. jan. 12. 21:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!