Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet kilépni úgy hogy ne jöjjön utánam, járjon a munkahelyemre vagy a családom házához?
Figyelt kérdés
Van egy nem működő kapcsolatom. Már rengetegszer ki akartam lépni, egyszer sikerült is. Az oka az volt, hogy otromba stílust engedett meg magának. Az akkori munkahelyemhez is oda járt és várt a kapuban, amíg ki nem mentem. Addig küzdött, amíg vissza nem mentem hozzá. A dolog változott, de nem túl sokat, mert ez a probléma még mindig fennáll. Bemutatni nem merem senkinek, mert nem tudni kivel milyen stílust vesz elő. Gyakran titkolózom előtte, mert már nem tudok vele teljesen őszinte lenni úgy, hogy mindig mindent a fejemre olvas, sőt hosszú hónapokon át hallgatom a régi dolgokat is, hiába nem szép dolog tőlem. Inkább nem mondok el neki semmit vagy keveset, csak hagyjon békén. Pozitív dolog aligha elhangzik a szájából velem és a környezetemben élő emberekkel kapcsolatban, de többnyire negatív. Olyan meg ugye nem igazán létezik, hogy egyetlen pozitív dolog és ember nincs az életemben, csak ő, mert ebben a hitben él. Főleg úgy, hogy én alapvetően jól érzem magam, szeretem a munkámat, a szeretteimet, csak neki nem tetszik semmi. Hiába húzom meg a határokat és adok le egyértelmű jelzést hogy hol vannak a határaim, ő ugyan úgy átlépi azokat, gúnyolódik rajtam. Erre én nem vagyok kíváncsi. Régebben összetört minden szava, de most pozitív emberekkel és könyvek segítségével, küzdelmek árán eljutottam arra a szintre, hogy felemelem a fejem, kevésbé hagyok a negatív impulzusainak, legalábbis jobban igyekszem figyelmen kívül hagyni. Az biztos, hogy magabiztosabb és erősebb vagyok, de az az érzésem, hogy ettől ő nagyon ideges. Mintha nyugodtabb lett volna, amíg azt látta és érezte hogy lelkileg összeomlok. Minden jó lenne ha nem lenne ez, tényleg minden. Attól félek, hogyha kilépek a kapcsolatból, akkor utánam jönne, akár a munkahelyemre is (vagy be is jönne), hívogatna, nem hagyna békén. Most egy jó és biztos munkahelyem van, nem hiányozna egy ilyen történet...2022. jan. 9. 20:02
1/6 anonim válasza:
Ha bejön, akkor kérj a rendőrségtől távoltartásit.
2/6 anonim válasza:
Sehogy, de ettől még nem kell, és nem is kellett volna visszaengedni az életedbe!
Ha zaklat, akkor fel kell jelenteni, a munkahelyed is megoldja, ha szólsz a főnöködnek, akkor nem fogják beengedni. Minden üzenetet, fenyegetést el kell menteni. Szakításkor megmondanám a helyedben, hogy ne is próbálkozzon, mert minden alkalommal rendőrt fogok hívni. Hidd el, hogy nagyon gyorsan meg fogja érteni, hogy vége van.
3/6 anonim válasza:
Távoltartási is létezik, direkt ilyen esetre találták ki .
4/6 anonim válasza:
Nem értem, miért vagy vele még mindig. Őszintén nem értem.
5/6 anonim válasza:
Azt írtad, egyszer már kiléptél? Akkor hogyan?
Mióta vagytok együtt?
Miért félsz? Ezt vele kell megbeszélned.
6/6 anonim válasza:
Távoltartási, hogyne... az egy darab papír, ami kizárólag elviekben működik, gyakorlatilag attól simán kinyírhatja a másikat az elmebeteg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!