Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz lenne közel egy év után feloldani az exem facebookon? 21/L
Fájdalmasan váltunk el, elvégre mindketten szerettük egymást, csak elhatalmasodtak a magánéleti problémáink, és nem fért bele már a kapcsolatunk az életünkbe. Legalábbis neki. Én próbáltam megoldani, és tudtam, hogy a helyzet aki van ideiglenes, és idővel minden megoldodna mert szeretjük egymást és mindent megtudunk beszélni. Egyszer láttam azóta, teljesen semleges volt velem, mondjuk igaz, csak köszöntünk egymásnak.
Nagyon nehéz volt öt elengednem, nem akartam látni, ezért le tiltottam. Viszont még mindig érdekel, mi van vele, és hogy van, ezért úgy gondoltam, hogy feloldom, de nem irok rá, hatha ő fog. Nem tudom, de azért még is ugy erzem hogy ez nem jó ötlet, mert őt már egyáltalán nem érdemlem, hisz nem keresett. Talán jobb ha tűrtőztetem magam, és nem alazom meg magam, hiába, a büszkeségem Akkor sem mindenesetben volt fontos, nagyon szerettük egymást, 3evig együtt voltunk. :)
Női logika:
Ember letiltva h ne kommunikáljanak.
Nő: ha akart volna, keresett vna.
😆
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!