Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Gáz lenne közel egy év után...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz lenne közel egy év után feloldani az exem facebookon? 21/L

Figyelt kérdés

Fájdalmasan váltunk el, elvégre mindketten szerettük egymást, csak elhatalmasodtak a magánéleti problémáink, és nem fért bele már a kapcsolatunk az életünkbe. Legalábbis neki. Én próbáltam megoldani, és tudtam, hogy a helyzet aki van ideiglenes, és idővel minden megoldodna mert szeretjük egymást és mindent megtudunk beszélni. Egyszer láttam azóta, teljesen semleges volt velem, mondjuk igaz, csak köszöntünk egymásnak.

Nagyon nehéz volt öt elengednem, nem akartam látni, ezért le tiltottam. Viszont még mindig érdekel, mi van vele, és hogy van, ezért úgy gondoltam, hogy feloldom, de nem irok rá, hatha ő fog. Nem tudom, de azért még is ugy erzem hogy ez nem jó ötlet, mert őt már egyáltalán nem érdemlem, hisz nem keresett. Talán jobb ha tűrtőztetem magam, és nem alazom meg magam, hiába, a büszkeségem Akkor sem mindenesetben volt fontos, nagyon szerettük egymást, 3evig együtt voltunk. :)

2022. jan. 5. 06:45
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
84%
Igen, gáz lenne.
2022. jan. 5. 07:11
 2/13 anonim ***** válasza:
91%

Igazából akkor azért akarod feloldani, mert azt várod hogy rád ír?

Nem hinném hogy ennyi idő után rád írna, ha akart volna már keresett volna.

Aztán lehet, hogy olyat is látnál ami nem esne jól.

Illetve ahogy elnezem szerintem fel is kavarna.

Hagyd a fenébe.

2022. jan. 5. 07:13
 3/13 Noren1989 ***** válasza:
82%
Az lenne.
2022. jan. 5. 07:35
 4/13 anonim ***** válasza:
25%
Az a gáz, hogy letiltottad. Gyerekes viselkedés.
2022. jan. 5. 07:54
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Gáz lenne, mar nem erdekled
2022. jan. 5. 08:29
 6/13 A kérdező kommentje:
Igazatok van
2022. jan. 5. 08:42
 7/13 anonim ***** válasza:
0%
Nem lenne gáz. Kérlek oldd fel. Az exem engem is letiltott, ő szakított velem. Nagyon fáj. És bárcsak feloldaná. Naponta 10x keresek rá a nevére, mivel tiltva vagyok, ilyenkor egy régi barátnője taggelt képeit adja ki, érdekes módon valamiért be van ragadva a tag, és kiadja 2-4 képét, azokat szoktam nézegetni. Ha valaki kiír egy ilyen kérdést 1 év után is, akkor bízom benne, hogy az exem is elgondolkodik majd rajta idővel, kb. 1 hónapja tiltott.
2022. jan. 5. 08:55
 8/13 A kérdező kommentje:
Szerintem nem fogom feloldani. Nem alazom meg magam. Ha akar el tud érni máshol is.Ha meg nem, így jártam. És kedves 7es!hagyd te is. Ha úgy kell lennie hogy újra beszéljétek, akkor úgy is ugy lesz. Én így egy év után is szeretem, és tudom hogy valahol ő is szeret, de nem működött.
2022. jan. 5. 09:15
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
1 ev hosszú idő.. esetleg lehet tudni, hogy van már neki valaki? Mert ha igen, hagyjad..
2022. jan. 5. 10:23
 10/13 A kérdező kommentje:
Nincsen, ez biztos
2022. jan. 5. 11:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!