Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet csinálni ha az ex barátom egy gyerekes idióta?
Több mint 1 éve ez megy és semmire nem jutok.
Tudom gyerekes de a közösségi oldalakról van szó.
Már mindenhol letiltottam, de másnak a felhasználói fiókja alól látom még.
Mindenhová kirakta a közös képeinket, profilképként háttérként amin mindenhol ketten vagyunk instán facebookon is.
Napi szinten posztolgatja az ismerősei körében meg instán a közös képeinket kommentben hogy boldogok vagyunk mennyire szeret és minden milyen csodálatos.
Írogat az ismerőseimnek családomnak , hogy nem igaz, hogy szakítottunk csak én kamuzom az egészet...
Minden ismerősömnek családomnak is szóltam már, hogy mik a tények és sokan tiltják is le őt sorjába.
Voltak viszont olyan férfiak akik azért nem ismerkedtek velem ez alatt az egy év alatt mert látták a közös képeinket.
facebookon és instán is jelentettem már be , hogy jog nélkül használja és osztja meg a képeimet, mert csak ezt tudom tenni, de semmit nem érek vele, 1 hónap múlva törlődnek de rak fel újakat.
Nem érti meg nem fogja fel, hogy vége van.
Karácsonykor rendes levelet írt amit a postás hozott :) mert másképp már sehogy nem tud elérni. csak röhögni tudtam kb.
gyakorlatilag ezzel már sok mindent nem tudsz tenni
legközelebb meg jobban megnézed, milyen hülyegyerek bránerére mászol rá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!