Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet csinálni ha az ex barátom egy gyerekes idióta?
Több mint 1 éve ez megy és semmire nem jutok.
Tudom gyerekes de a közösségi oldalakról van szó.
Már mindenhol letiltottam, de másnak a felhasználói fiókja alól látom még.
Mindenhová kirakta a közös képeinket, profilképként háttérként amin mindenhol ketten vagyunk instán facebookon is.
Napi szinten posztolgatja az ismerősei körében meg instán a közös képeinket kommentben hogy boldogok vagyunk mennyire szeret és minden milyen csodálatos.
Írogat az ismerőseimnek családomnak , hogy nem igaz, hogy szakítottunk csak én kamuzom az egészet...
Minden ismerősömnek családomnak is szóltam már, hogy mik a tények és sokan tiltják is le őt sorjába.
Voltak viszont olyan férfiak akik azért nem ismerkedtek velem ez alatt az egy év alatt mert látták a közös képeinket.
facebookon és instán is jelentettem már be , hogy jog nélkül használja és osztja meg a képeimet, mert csak ezt tudom tenni, de semmit nem érek vele, 1 hónap múlva törlődnek de rak fel újakat.
Nem érti meg nem fogja fel, hogy vége van.
Karácsonykor rendes levelet írt amit a postás hozott :) mert másképp már sehogy nem tud elérni. csak röhögni tudtam kb.
Erőszakos fajta? Úgy értem agresszív verekedős? Felkeresett zaklatott személyesen is?
Vagy csak a számítógép mögül ilyen vagány gyerek?
A Profilját is jelentheted még a közösségi oldalakon de nem sok minden fog történni.
Ez az ember szimplán beteg.
Bocsi az 1-es hozzászólásomat ide írnám még ki mert kérdezték privátban , és igen ez lemaradt, nehogy még 100 an írjanak-
Szóval inkább az a sunyi számítógép mögül vagánykodós....nem erőszakos
*feldugni *fenekébe
Bocs kicsit ittas vagyok
Ezt most nem igazán értem de biztos :)
De egyáltalán nem egy erőszakos fajta, inkább otthon a 4 fal között ülő keménykedős típus. Viszont albérletben éltünk, majd én elköltöztem, és ő is, eleinte azt sem tudtam hová költözött el, szóval az sem opció, hogy elküldjek valakit hozzá..
A postás amit hozott levelet az a szüleinek a címe és ő nem ott lakik, már beszéltem a szüleivel is, most karácsonykor, azután miután láttam milyen címről jött a levél.
A Szülei azt hitték most, hogy esetleg újra együtt vagyunk és csodálkoztak is.
Mellesleg még a szakításunk utáni első hónapokban a szüleivel is beszéltem, de azt mondták, hogy ők nem tudnak tenni semmit, mert nem is megy haza és a telefonját sem veszi mindig fel.
Fel kell jelenteni! Igen, nem fogják letartóztatni, de minden bejelentést kötelesek kivizsgálni. Gyűjts össze mindent, kérd meg az ismerőseid is, hogy küldjék át a leveleit. Foglalkozni fognak vele.
Megpróbáltad a családját barátait megkérni, hogy állítsák le?
Esetleg egy drasztikus frizura váltás? Így nem lenne kérdés, hogy régi képekkel szórakozik.
Vagy kamuból ráállítani valakit, hogy tegyen úgy, mintha jikezdene vele. Hátha akkor leveszi a közös képeket.
De a legegyszerűbb, ha letojod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!