Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után mennyi az az idő, ami után már nagyon kevés esély van az újrakezdésre?
Pár hét vagy 2-3 hónap? Azért gondolom, hogy utána kevesebb, mert akkor már eltávolodnak egymástól egyre jobban, fakulnak az emlékek. Arra gondolok, amikor évekig együtt éltek a párok és különköltöznek, tehát nem a tiniszerelmere. Viszont másfelől meg lehet kell 1-2 hónap, míg begyógyulnak a sebek, és rájössz, hogy mégis újrakezdenéd.
Most nem az érdekel, hogy ennek van-e értelme, a többség szerint nincs, tudom. Hanem az, hogy nagyjából mi az az idő, amíg még van értelme reménykedni?
Igen, a szakítás sajnos nem azért történik, mert megoldható lenne a dolog és nem azért szakítanak az emberek, hogy utána összejöjjenek.
Egyszer sajnos én is bedoltem neki, engem fel év után keresett meg az akkori exem, de aztán egy hónappal később már kitalálta, hogy akkor mégsem, pedig semmi kapcsolati probléma nem volt, egyszerűen csak nem engem akart de meg mindig jobb voltam, mint a semmi.
Eleve nem lenne szabad úgy szakítani, hogy nem próbáltuk megjavítani.
Én ha szakítok, előtte jelzem mi a gond és hogy x idő és lezárom. Ha nem történik semmi lezárom és ott már nincs visszaút.
Ha hirtelen "hisztiből" van a szakítás, ott lehet békülés, de működni hosszútávon nem fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!