Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Most megőrült? Hogy lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most megőrült? Hogy lehet ekkora szemét az exem? (26L)

Figyelt kérdés

Egyszerűen nonszensz ami történt. Majdnem 6 évig együtt voltunk az exemmel, bár nagy volt köztünk a korkülönbség (16 év) ez sosem okozott gondot, pont azt szerettem benne, hogy milyen érett, komoly, megbízható volt mindig is, persze voltak hullámvölgyek, most nem akarom kivesézni, de végül szakítottnuk, úgy éreztem kár tovább húzni, ő is elfogadta. Ezért sem értem amit csinál, ő egy komoly ember. Ez nonszensz.

Szóval 6 hónapja -könyörgöm- hogy szakítottunk, és most kattant be. Én hál istennek megismertem a páromat 2 hónapja vagyunk még csak együtt, de az igazsághoz hozzátartozik, hogy ismertem már picit régebben, és hát az ő jelleme, hozzáállása azért benne volt abban, hogy szakítottunk, mármint nem volt semmi köztünk, nem csaltam meg vele vagy ilyesmi az exem, csak már akkor is azt gondoltam, hogy hú... ilyen pasik is vannak. Aztán 3 hónapra rá hogy szakítottunk megkeresett, hogy hallotta mi történt, jobban meg szeretne ismerni stb. Úgyhogy innentől történelem. És biztosan fáj a boldogságom valakinek, mert jelenleg csak ő árnyékolja be...

Természetesen mivel eddig együtt voltunk rengeteg közös ismerősünk/barátunk van és mindnek elkezdte terjeszteni, hogy én "szarrá csaltam" amíg együtt voltunk ami iszonyúan fáj... Mivel pár éve ő csalt meg engem, és én hülye megbocsájtottam, mondjuk azthittem rendbe fognak jönni a dolgok de nem. Aztán írt egy olyan üzenetet amitől a fülem kettéállt, olyan dolgok voltak benne... Minden volt benne, a képzelt megcsalások, hogy sz'r vagyok az ágyban, "migráns kutya" a barátom (fogalmam sincs mire gondol, hiszen a párom magyar...), azért vagyok vele mert jól néz ki (én arról nem tehetek hogy ő elhagyta magát), aztán a családomat szidta, a munkámat szidta, igazából mindent is. De én meg voltam olyan "kedves" hogy visszaírtam, mert annyit szidta barátomat, hogy nem bírtam magammal. Sajnos őt is megtalálta, összevissza hazudozik neki rólam, amit szerencsére nem hisz neki el, illetve jelenleg engem is fenyeget, hogy "mindenféle" képe van rólam ezt ne feledjem... Eleve nem tudom mit akar ezzel, annyira szánalmas. Ennyi erővel nekem is lehetnének képek róla csak azok KICSIT cikibbek (érts jól)...

Az a legrosszabb, hogy anyukámnak is írt sms-t akivel amúgy nagyon jóba voltak, és persze ő sem érti. Most mégis mit akar vagy meddig akarja ezt csinálni? Egy közel 40 éves "normális" vállalkozó férfiről van szó, nem hiszem el, hogy így kell viselkednie. Megőrült vagy mi? 6 éve ismerem, ezt álmomba nem feltételeztem volna. A barátom meg akarja verni, de ezt végképp nem akarom.

2021. dec. 29. 20:45
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
16%

Nem tudom hogy pontosan milyen problémája lehet az exednek biztos hogy valamilyen komoly mentális problémája van amit eddig palástolni tudott. Ha igaz a sztori és nem azért írtad ki hogy bizonyítani tudd hogy te ezt ide is kiírtad és nem igaz semmi (volt ismerősöm aki direkt azért irt ki ilyet a gyakorira hogy azzal is bizonyítgatta, hogy az exe őrült), szóval nem tudom mert nehéz belelátni egy ilyen dologba.

Nem tudom hogy mennyire volt erős köztetek a kötelék illetve hogy miért szakítottatok de mivel 6 évig voltatok együtt most meg 42 éves így lehet amiatt kattant be, hogy már nincsenek úgy lehetőségei. Más vele egyidős férfiak már családapák, neki meg vége a világnak kb. Most amire megismer egy új embert, azzal komolyra fordul stb.

Az is lehet hogy túlságosan is komolyan vett téged és szorítja az idő is és téged okol a tönkrement élete miatt.

Az is számít hogy te a kapcsolat alatt végig hogyan viselkedtél vele szemben. Az én exem a hős szerelmes előadta anno, 8 évig voltunk együtt, folyamatosan azt hangoztatta ill. éreztette is, hogy ő kvázi hozza érni nem tudna máshoz soha az életben. Szavakkal nehéz kifejezni azt, amit ő mutatott magából. Aztan elhagyott, majd 3 hónap múlva mással volt már újra nagyon szerelmes és meghozza olyan emberrel, akire azt mondta kapcsolat közben, hogy ilyen emberrel sosem állna le. Hat éreztem én ott mindent, de persze én nem csinaltam ilyeneket, de tenyleg nagyon rosszul voltam, hazugságnak éltem meg az egész kapcsolatunkat, illetve azt gondoltam, hogy már akkor is volt valami a másikkal, még ha nem is csalt meg, de már elkalandozott gondolatban. Na most neki ez társulhat egyéb mentális betegséggel meg azzal is, hogy kifut az időből, mert elcseszett veled 6 évet.

Lehet, hogy most sokan lefognak pontozni, mert úgy tűnik, mintha egy őrültet védenék, de lehet közrejátszott a viselkedésed is abban, hogy mentálisan sérült lett. Sajnos nem tudni, hogy te hogyan viselkedtél vele szemben a 6 év alatt és mi történt kettőtök között. Az is lehet szerelmi bánatában drogozik és azért viselkedik így. Mindettől függetlenül sajnállak, de az ilyen mentálisan sérült embereket is sajnálom valahol, mert valaminek nagyon kell fájni ahhoz, hogy egy elviekben normális ember így bekattanjon.

2021. dec. 29. 23:02
 12/13 anonim ***** válasza:
13%

Tudtam hogy jön a bipoláris női válaszoló. Ennyi ésszel mindenhova odaírja… szábalmas.

Engem csak az érdekelne kérdező, hogy miért jársz migránssal? Valamiért biztos ezt mondja rá, szerintem igaza is van, te pedig szavahihetetlen vagy (már csak a verekedős kedve miatt is amit nemigen ajánlok)

2021. dec. 30. 04:09
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Az üzeneteire ne reagálj. Ha tovább írogat, akkor jelentsd fel, kérj távoltartásit és a közös ismerősöknek egy rövid - nem túl részletes - de frappáns leírással tudasd, hogy valótlanságokat terjesztett rólad és zaklatott, ezért kéred őket, hogy a továbbiakban, ha mindkettőtökkel tartják a kapcsolatot, akkor ne adjanak ki semmilyen információt rólad, neki.
2021. dec. 30. 05:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!