Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lassan már 4 hónapja hagyott ott a barátnőm és azóta se tudok túllépni a dolgon. Tanácsot szeretnék kérni?
Lassan már 4 hónapja hagyott ott a barátnőm és azóta se tudok túllépni a dolgon állandóan ezen jár az agyam és nem tudom elterelni a gondolataimat, illetve átverve érzem magam mert sose tisztáztuk a dolgokat. Üzenetben szakított velem egyszer de utána minden ment ugyanúgy tovább még minimum egy hónapig majd ekkor egyszer csak egyik napról a másikra mintha idegenek lennénk és folyamatosan azt hajtotta, hogy mi nem vagyunk együtt. Rá kb. 1 hónapra összejött mással akiért ő tepert ugyanúgy mint anno értem. Sose ültünk le és beszéltük meg illetve zártuk le ezt az egészet személyesen Bíztam benne, hogy az idő segíteni fog de azóta egy hullámvasút az életem, van pár nap mikor úgy érzem kezdek jobban lenni aztán mindig visszazuhanok ugyanoda. Próbáltam ismerkedni is de mindenkiben őt keresem plusz mindig azt érzem, hogy senki nem üti meg az ő szintjét se külsőleg se belsőleg és soha nem is fogja.Ebből kifolyólag állandóan azt érzem, hogy vissza kell őt szereznem minden áron.
Volt esetleg valaki hasonló helyzetben?
Ha igen akkor mi volt ami segített illetve minden tanácsot szívesen fogadok?!
24F
Hú! Szia. Ilyen az, amikor jön egy értelmes kérdés egy férfitől és valahogy nem záporoznak a válaszok... Bezzeg, ha nő írta volna vagy férfit kéne szidni...
Na, mindegy. Voltam hasonló helyzetben. Volt egy elég hosszú és komoly kapcsolatom. A másik fél egyik napról a másikra szakított szinte. Előtte 1 héttel volt egy apró veszekedés, ami még általa elismerve is egy hisztiből indult ki, aztán tolta a dolgot és végül közölte egy találkozó, hogy szakít. Elmúltak az érzései és élni akar szöveggel.
Utána egy ideig még találkozgattunk valamilyen szinten. Néha volt szex is, néha úgy tűnt, megint engem akar, néha hazudozott. Rossz érzés volt, persze az egész, viszont mint szerelem, nekem is megszűnt a dolog.
2 dolog segített nagyon:
- Rájöttem, hogy ő már nem az, akibe szerelmes voltam. Megváltozott, tucat lett. Hiányzott már belőle bármi, ami kiemelné az átlagból. Ez nálad nem tudom, hogy mennyire játszik.
- A másik dolog, hogy csináltam pár új dolgot és olyat, amit előtte már régen. Pl. újra lógtam pár régi haverral, újra edzettem és hasonló dolgok.
Próbáltam ismerkedni, de valahogy nem igazán ment egészen addig, amíg a fenti 2 dologtól hirtelen úgy éreztem, hogy okés, most már nagyjából továbbléptem. Akkor hirtelen képbe is került egy különleges lány.
Előtte azt hittem, hogy nem találok újra olyat, mint az ex. Aztán, de. És én lepődtem meg a legjobban: Sokkal jobbat találtam, mint az ex! Kívül-belül egyaránt.
Szóval, szerintem kezd el feldolgozni, hogy ezért a lányért nem érdemes teperni. Gondold át, hogy mit lehet szeretni benne és hogy mennyire változott meg az első pillanathoz képest. Csinálj új dolgokat, bármit, ami kizökkent. Aztán ismerkedj egy jót.
Fel a fejjel!
Nincs mit tenni, tovább kell lépni. Amikor kidobott, akkor már valószínűleg ismerte az új kiszemeltet akiért teper. Adjon ez erőt.
Ne akard vissza szerezni ezek után. Lépj túl rajta egyedül, biztos nem volt tökéletes a kapcsolatotok, mert akkor nem lett volna vége. Gondold végig, hol rontottad el, ő hogyan viselkedett stb. És a következő kapcsolataidban próbáld ne elkövetni ezeket a hibákat.
"senki nem üti meg az ő szintjét se külsőleg se belsőleg"
"Üzenetben szakított velem egyszer de utána minden ment ugyanúgy tovább még minimum egy hónapig majd ekkor egyszer csak egyik napról a másikra mintha idegenek lennénk és folyamatosan azt hajtotta, hogy mi nem vagyunk együtt."
Nagyon idealizálod a csajt, pedig magad írtad, hogy korábban is rossz volt a kapcsolat. Gondolom abból fakad, hogy nincs szociális életed és kizárólag rá tudsz támaszkodni, ezért is nehezebb a felejtés.
Szerintem olvasd újra a soraid, gondolj vissza, hogy ez egyáltalán nem volt egy jó, kiegyensúlyozott kapcsolat, nem véletlenül történt a szakítás sem. Ezt követően idő ami segít, hogy egyre kevésbé fájjon. Általánosságban elmondható, hogy fele annyi idő szükséges a felejtéshez, mint amennyi ideig a kapcsolat tartott. Ez az idő lehet több vagy kevesebb, attól függően milyen a szociális életed és milyen önismerettel rendelkezel.
Engem 5 hónapja dobott egy másik férfiért. 3 hétig totál depressziós voltam, de aztán elengedtem. Ő ilyen. 30 éves, de a kis ártatlan arcocskájával, szexuális túlfűtöttségével sok férfit megkap, akit csak akar. Nekem 2 év jutott belőle, az idő alatt is megcsalt többször is. A mostanival is megcsalt, ezért végül el is hagyott. Ez van. Az élet megy tovább. El kell fogadni hogy beszoptuk, hinni kell benne hogy máskor nem leszünk így átbaszva.
26/F
"mindenkiben őt keresem plusz mindig azt érzem, hogy senki nem üti meg az ő szintjét"
Mindenkiben olyan nőt keresel, aki kapcsolat alatt másik pasi után nyáladzik és amint lehetőséget kap, dobbant is? Igen, ezt a szintet nem sokan ütik meg...
Első lépésben tisztáznod kéne a fejedben, hogy ez a nő nem egy főnyeremény. Utána elfogadni, hogy az életetek innentől külön úton folytatódik.
Miért ne ütné meg a szintet? Biztos volt valami oka a szakításra. De hogy Sms-ben szakítson az nem 1 magas szint.
Nem kellettél neki és jobban jártál, h dobott.Ilyen gondolkodással nem jutottatok volna messze. Az ilyet ne sajnáld.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!