Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kirakhat egyik pillanatról a másikra?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Volt fél évig egy párkapcsolatom ahol egy hónap után én odaköltöztem a férfihez aki az anyukájával lakott. Jól indult minden terveztük a közös jövőnket de neki nagyon fontosak voltak a hobbijai(rc autók, autók stb) és ahogy odaköltöztem éjjel nappal csak azokról szóló youtube videókat kellett néznem. Szóltam érte de elkezdett megsértödni rám és az amúgy jól működő szexuális életünk szinte lement 0ra. Ha én kezdeményeztem általában elutasított ha nem letolta a gatyát na csináld megfordított és berakta. Én elkezdtem kérdezgetni miért nincs szex de egyre dühösebb lett miatta. Ezek mind vitába torkoltak majd egyáltalán nem kezdeményezett hetekig. A legutolsó balhé most karácsony előtt 2 nappal volt úton a tescoba. Megint felhoztam velem van a baja? Mit tehetnék stb.mire a képembe vágta hogy nekem egy 185 centis nagydarab pasira van szükségem aki nettó 400at keres és mindennap megdug. Nos nekem nem kellene minden nap de heti 2 kezdeményezés jól esett volna. Ebből jó nagy vita lett majd hazamentünk közölte szedjem a cuccaim és látni nem akar. Kivette a sporttáskát elkezdett belepakolni kivitte a kocsimhoz és visszament a házba. Én eljöttem mert befogadtak de amíg albérletet tudnék találni itt sem maradhatok. Hiába van lakásom kivan adva. Pénzem sincs így hirtelen kivenni egy albérletet. Mit tudnék csinálni? Egyáltalán megteheti ezt? Fogd a cuccod és húzz el azonnal? Soha nem csaltam meg, ugyananyit kerestünk szinte szerettem, főztem, mostam rá. Előtte pár nappal adventi vásárba vitt délelőtt szeretlek este meg takarodj? Annyi bűnöm volt hogy tényleg 2 hetente basztattam a hanyatló szexualitás miatt. Szóvá tettem hogy kevés mert előtte minden nap volt. A végén már csak heti 1 de mondta hogy 2 hetente 1 se gond neki. Utána néztem: nem csalt meg nem sunyiskodott. Mindketten 30 felettiek vagyunk.2021. dec. 27. 14:58
11/24 anonim válasza:
Áruld már el kedves kérdező ennek a dolognak a metodikájàt. Mert érdekel. Adott egy 30+ pasi aki az anyjával él, kisautókkal játszik te meg azt mondod erre hmm de jò pasi legalább nyugodt na én ezzel összeköltözök? Mennyi idő alatt ért be ez a mély gondolat és döntés? Tényleg érdekel hogy működik ez. Számomra hihetetlen hogy valaki ennyire alább adja és önbecsülésnek a szikrája se legyen benne.
12/24 A kérdező kommentje:
Megismerkedtünk randiztunk egy hónap után elvitt magukhoz, ott aludtam majd mondta költözzek oda. Azután csinálta volna ugyanúgy az életét de én ott voltam. Anyja elfogadott, befogadott még főzött is nekem. Majd átvettem a háztartást ami miatt az exemnek is kevesebb ideje lett a hobbijaira és egyre dühösebb lett rám emiatt. Szexuálisan tönkrement a kapcsolatunk én hiába próbáltam javítani rajta. Majd a képembe vágott mindent megharagudott és kirakott. Nem így indult hanem tervekkel.
2021. dec. 27. 16:17
13/24 anonim válasza:
Értem. Szóval 1 hónap után költöztél össze egy kvázi idegen emberrel aki az anyjával él és kisautókkal játszik.
😂Most meg megy a vergődés.
Ha már ennyire ostoba voltál akkor viseld a következményeit.
14/24 A kérdező kommentje:
Nem gondoltam volna hogy a hobbija ennyire az élete része. Tudtam hogy van, de kinek nincs? Szegény családból jött gondoltam azért nem tudott elköltözni. A házuk is szegényes
2021. dec. 27. 16:23
15/24 anonim válasza:
Vagy nagyon buta vagy , vagy a szokásos incel-nettós làtens homoszex sirànkozás
16/24 A kérdező kommentje:
Hogy létezik hogy délelőtt még szeret este meg kirak a kapun?
2021. dec. 27. 16:54
17/24 anonim válasza:
Úgy, hogy már délelőtt sem szeretett.
Sosem az számít mit mond a másik, hanem hogy mit csinál, miről árulkodnak a tettei. Az övéi fél pillanatig nem szóltak arról, hogy akár csak egy dekányit is számítottál volna neki valaha.
18/24 A kérdező kommentje:
De tett olyanokat amiből éreztem hogy fontos vagyok. Meglepett virággal pedig egy nőjének sem vett. Csinált programokat kettőnknek. Minden nap munka után lefeküdtünk az ágyra ölelkezni. Becézgetett. Állandóan kaptam töle apróságokat. Megcsinálta a reggeli szendvicsem. Minden reggel ágyba kaptam a kapucsínót. Én is gondoskodtam róla. Gond egyedül a hanyatló szexualitása volt aminek szerettem volna tudni az okát. Kirakás előtt még 2 nappal önként felajánlotta hogy menjünk fel a karácsonyi vásárra, még díszeket is kaptam. Ezt mind megjátszotta?
2021. dec. 27. 17:13
19/24 A kérdező kommentje:
Mondjuk előző nap történt egy eset. Odavetette félvárról hogy kollégákkal lehet mennek karácsonyi vacsorára amit maguknak kell fizetni. Mondtam okés de rosszul esett hogy engem soha nem vitt el vacsizni mert arra sose volt pénze. Születésnapomkor sem vitt el. Mondta oké akkor nem megy. Mondtam neki de menj nyugodtan de én ezt komolyan is gondoltam nem a tipikus menj ha mersz női megnyilvánulással. Nem ment el majd mielőtt szakított volna azt mondta itt kezdődik a papucsság.
2021. dec. 27. 17:17
20/24 anonim válasza:
Te most tényleg magadtól vagy ennyire ostoba vagy segítenek benne? Összeköltözöl egy pasival aki az anyjával él és kisautókkal játszik 1 hónap után. Kiadod a lakásod is.. Most meg megy a nyígás. Egyáltalán nem tudlak sajnálni. Annyira mélyen ostoba vagy hogy már fájdalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!