Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » A tettek mondanak tobbet,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A tettek mondanak tobbet, vagy a szavak? Osszetortem.

Figyelt kérdés

Bocsi az ekezetekert.

5 eves kapcsolat. Volt egy szakitas. Nem fontos, aprosagert. De valamiert meg nem hoztuk helyre, mint altalaban.

Keres szinte minden nap, ha nem irok neki mar kerdezi, hogy nem szeretem?

Feltekeny mindenkire, es ha esely van ra mindig hiv szemelyes talalkozora. Ez megy mar fel eve.

En ma felhoztam neki, hogy jo lenne mar kimondani mi van koztunk, mert eljatszhatjuk hogy joban maradtunk szakitas utan, de o a ferfi, neki kene lepnie valamit. Semmit nem valaszolt. Erre kicsit idegesebb uzenetet irtam. Elkezdett magyarazkodni es jott a hidegzuhany, hogy o mar nem szeret engem. Leirtam neki hogy nekem ez tok gaz, mert en meg irogattam neki pedig a noi buszkesegem nem szokta ezt hagyni. Aztan elkezdett sertegetni, mondtam hogy fejezze be mert mar sirok... Hogy o sajnalni fogja a kovetkezo baratomat, hogy mar biztos csomo mindenkivel lefekudtem. Es az lett a vege hogy letiltott...

Tehat honapokig ment az hogy szinte egyutt voltunk csak nem lett kimondva. Es ezt igy ramzuditotta. Annyira szinte marja a szivemet a fajdalom hogy nem tudok aludni de meg a levegovetel is nehez.

Megmondom oszinten pici remeny meg el bennem, mert akkor miert keresett eddig mindig, feltekenykedett, talalkozasnal megcsokolt. Nem ertem. De most meg nagy unszolasra kimondta hogy mar nem szeret. Ennyire osszetort meg sosem voltam. Erti ezt valaki???

2021. dec. 27. 01:09
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Ezért hülyeség az, hogy de azért legyünk barátok!

Már túl lennél rajta, ha nem hagytad volna, hogy szórakozzon veled. Értem én, hogy fél évig reménykedtél, de csak magaddal szúrtál ki, kár erre a pasira egy gondolatot is pazarolni. Eddig sem akart semmit, csak kényelmes volt, hogy kéznél voltál.

Felejtsd végre el, és kezdj nélküle új életet, ha újra megkeres akkor küld el a francba, ebből már semmi nem lesz!

2021. dec. 27. 02:47
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Hogy a kérdésedre válaszoljak, mondani bármit lehet bárkinek, bár ennyiszer. Szerintem a fontos az az, hogy a másik hogy cselekszik.

Volt olyan pasi ( nem is egy) aki a szavaival lehozta a csillagokat, viszont mikor tenni kellett volna sehol nem volt. Így hiába mondott bármit is, egy szavát nem hittem el.

Szakítás után szerintem a legtöbb esetben ha az egyik fél meg érez, lehetetlen barátságot ápolni.

Sokszor jönnek amúgy évvel a szakitsunk, de azért legyünk barátok szöveggel.

Azért hogy a rosszban legyen valami jó is, illetve hogy az illető aki szakít be érezze magát annyira szarul.

Az hogy ebbe a csávóba mi zajlik.. Lehet kellett neki valaki akivel lehet, akivel szexelhet. Aztán most meg lett már neki más, ezért dobott.

Vagy Ő maga se tudja mit akar.

Ez ilyen se veled, se nélküled kapcsolat.

Viszont ne hagyd magad. Oké most letiltott, de lehet idővel megint felhold, és beprobalkozik. Na olyankor nem szabad vele foglalkozni.

Meg úgy alapba se.

Elmondta hogy nem szerelmes.

Bármennyire is nehéz, de engedd el. Hidd el lesz majd más pasi az éltedbe.

Ez most egy dbig nehéz lesz, meg rossz, de az idő megoldja.

2021. dec. 27. 05:03
 3/7 anonim ***** válasza:
69%
A tettek.
2021. dec. 27. 06:55
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Inkább örülj hogy nem tart fel tovább ez a pszichopata.
2021. dec. 27. 07:50
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Ez egy idióta barom, és nyugodt lehetsz, nem most lett ilyen. Mindig is ilyen volt. Azt nem értem, hogy bírtad vele 5 évig.

Mi az, hogy még ő sérteget meg tiltogat?

Kapott volna a pofájára, nem még èn sírnék miatta.

2021. dec. 27. 08:05
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Eddig csak megjátszott mindent. Most meg tovább játszik veled.

Az idődet pocsékolja.

2021. dec. 27. 08:46
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Miért is válaszolsz az zeneteire? Le kell tiltani a francba, és tovább zaklat, feljelented.
2021. dec. 27. 23:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!