Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy nyugodjon le a lelkem ?
Elvonulás. Jó ötlet volt. Csak ne vonulj el örökre.
29/F
"elkezdtem neki hiányozni,amit nekem nyilván tagad"
Jobb ha tisztázod vele!
Ha szingli akkor van rá esély!
Az ő részéről van bármi érdeklődés amire biztosan tudsz alapozni?
Nem feltételezésekre gondolok!
Kellesz neki, akkor keresni fog!
Sok sikert!
Azt írod nyáron szakítottatok, most pedig “megvár”.
Ha hintáztat, akkor nem is fogsz tudni túllépni, csak ha teljesen lezárul. Ez nem szokott működni, hogy barátok maradnak, figyelnek egymásra, stb… nagyon ritka hogy ez működik.
Amit nem értek, hogy ő most szórakozik veled, és te ezt hagyod. Maga sem tudja hogy mit akar, csak “érez” valamit, amit ő sem tud mi, és más is csak tippel… aztán vagy igaz, vagy nem. Nem értem, hogy ilyenkor miért kell ezt hagyni, és édesgetni a dolgokat; ő már egyszer eljátszotta a bizalmat, és elhagyott, közben nem talált “jobbat”, és ott vagy egy karnyújtásnyira, tehát miattad kisebb áldozatot kell hozni… főleg mert te készen állsz rá, hogy a karjaiba ugorj.
Szerintem ennek a kapcsolatnak vége. Egy férfi akkor szakít, ha már elege van, és ezt a lépést egy férfi mindig komolyan gondolja, nem manipuláció mint néha a nőknél, hanem amikor bejelenti, azzal már égeti fel a hidakat… tehát ez már megrágott, végleges döntés. Innen nem nagyon van visszaút. Lehet hogy utólag vannak érzelmi pillanatok, de ott folytatnátok, ahol abbahagytátok, és újra lelépne… de ezúttal már nem lenne többé érzelmi kétsége.
Még fiatal vagy, és tovább tudsz te is lépni. Valószínűleg nem értettétek meg egymást, és egymás igényeit… emiatt nem lehetett harmonikus, és megnyugtató a kapcsolat. Át kell lendülni ezen, de arra vigyázz hogy ne menjenek el értékes évek gyászolással, reménykedéssel, mert könnyen a kukába landolnak ezek az idők, és esetleg csak nézel majd 32 évesen, hogy mi a fenének ment el 4 év az életedből a semmire. Én jártam így egy lánnyal, csak ezért mondom. Ha az embert az érzelmei vezetik főleg ilyenkor, és nem a józanészre hallgat, akkor ürességgel telnek el hónapok, évek, és egy hamis várakozással. Mire az ember föleszmél, már veri a fejét a falba, hogy minek adtam oda az időmet egy fantom személynek, aki nem is az, akit én megszerettem.
Tehát ezeket is szerintem vedd figyelembe, és ne engedd be a kilátástalanság érzést, mert teljes mértékben helyre tud jönni az életed (nélküle is), hiába érzed most azt, hogy soha semmi nem lesz jó, vagy élvezhető. Van amikor a legváratlanabb pillanatban jönnek olyan lehetőségek, programok, amik átlendítenek, velem is volt így, és mással is. Az élet nem áll meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!