Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy nyugodjon meg a lelkem?
Szerintem az a legjobb, ha nem foglalkozol vele többet.
Örülj, hogy megszabadultál tőle. Idővel lecsillapodsz. Próbáld nem mutatni, hogy mennyire bánt.
Jó tudom, igazatok van. De annyira bosszant, hogy még arra se adott lehetőséget, hogy megmondjam neki a magamét, mert üzenetben szakított, még annyira se volt férfi, hogy a szemembe mondja vagy legalább felhívjon, és amikor üzenetbe elkezdtem lehordani mit tett, a legegyszerűbb és leg
gyávább módszerhez folyamodott, le tíltott, akár egy gyerek. Még arra sem volt esélyem, hogy elmondjam mit gondolok erről, hogy ki tomboljam magam, és ez úgy bennem van, és csak gyűl. Hát férfi az ilyen? Úgy elbánt velem mint egy utolsó ribivel, pedig én mindenem oda adtam neki 😭 mindenki azon csodálkozott, hogy hogy tudom őt szeretni, olykor még ő maga is. Egyáltalán nem érdemeltem ezt meg. Ne haragudjatok, hogy ide jövök kifujni magam, de egyszerűen annyira szégyellek erről beszélni, még a legjobb barátnőm előtt is.
Kegyetlenül hangzik, de egy másik kapcsolat el fogja feledtetni veled a mostanit. Attól a trógertől nem lesz nehéz jobbat találnod.
Nem vagyok biztos benne, hogy nem bukkan fel újra. Te döntesz, hogy mit csinálsz, mindig te döntesz és nem ő, ezt jegyezd meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!