Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire jó a büszkeség?
Figyelt kérdés
Minden férfi ismerősöm azt mondja, hogy egy megcsalást vagy viszonyt nem bocsátana meg a feleségének, mert van férfibüszkeség is. Na most én ilyen helyzetben vagyok. Megalázva érzem magam, mégis szeretem. Kérdés, mire megyek a büszkeségemmel, ha elvesztem a nőt, akit szeretek, akivel le akartam élni az életem, és akihez hasonlót talán sosem találok. Ha évekig nem lesz senkim vagy egyedül maradok, akkor aztán sokra megyek azzal, hogy volt tartásom, és büszkeségem.2021. dec. 22. 18:40
11/18 anonim válasza:
Azt jól érzed, hogy nem a büszkeség itt a lényegi kérdés..Hanem a bizalom. Azt fel tudjátok építeni újra?
12/18 NTBS válasza:
Sok mindenre. Tartást ad nehéz időkben.
13/18 anonim válasza:
Önszeretet a buszkeség.
Vagy nem szereted magad annyira hogy olyannal vagy egyutt egyutt aki csal nem szeret megaláz nem kellesz neki lo helyett jó vagy szamárnak is, vagy szereted becsulod magad annyira hogy csak olyannal vagy egyutt aki szeret és hű hozzád.
14/18 anonim válasza:
Ki tartana olyan kutyát, aki megharapja?kb ez.
15/18 anonim válasza:
Társat kutyához hasonlítani...Nah, ez is megérne egy misét.
16/18 Noren1989 válasza:
Cseréljük a büszkeséget önbecsülésre a mondatban, és úgy fixre megérted.
17/18 anonim válasza:
Létezik önszeretet, hogyha egyszer-párszor megcsalt, akkor nem szeret, se nem becsül. Te miért hagynád, hogy továbbra is felszarvazzon? Csakis azért, mert önmagad nem szereted! Aki tiszteli minimum saját magát az bármennyire is szereti a másikat inkább önmagát választja! Ilyen egyszerű és nagyszerű. 🤷♀️
18/18 anonim válasza:
Te adnál kèst olyan kezèbe aki egyszer már hátba szúrt. Ez egy döntès volt tőle hogy fèlre dug nincs miről beszélni kevés voltál neki. Hiába adsz neki több esélyt úgyis megteszi máskor is ne legyèl lúzer döbd ki a brandba. Meg látod hogy fog könyörögni majd érted
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!