Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ha a masik fél egyre többször,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a masik fél egyre többször, szándékosan tesz olyat, amiről tudja, hogy a másiknak fáj, rosszul esik, akkor?

Figyelt kérdés
Akkor így akar szakítani? Miért teszi ezt?
2021. dec. 15. 16:45
1 2 3 4 5
 31/44 A kérdező kommentje:
Kihúzza nálam a gyufát az biztos.
2021. dec. 15. 17:31
 32/44 anonim ***** válasza:
100%
Miért vagy vele? Üvölt rólad a boldogtalanság, még egy anonim fórumon keresztül is.
2021. dec. 15. 17:34
 33/44 anonim ***** válasza:
89%
Te most valami tikkes vagy vagy ez is benne volt az Agymenők valamelyik rèszèben?
2021. dec. 15. 17:34
 34/44 anonim ***** válasza:
100%
Ez a fajta viselkedés valószínűleg egy játszma része. Lehet, hogy ki akarja provokálni, hogy egy ponton túl beteljen nálad a pohár és te szakíts vele, s utána önmagának (és barátainak) azt mondhassa, hogy nem ő volt a hibás, hanem te voltál annyira háklis, hogy jelentéktelen apróságok miatt otthagytad. Minden szakító játszmázás szerves része az önfelmentés és az egész másik félre kenése.
2021. dec. 15. 17:44
 35/44 A kérdező kommentje:
Én is játszmának érzem. Mindent tagad, mindenre mentséget keres, és mindig úgy csinálja hogy mindenből én jöjjek ki rosszul. Most pl nem szóltam neki amiatt hogy nem köszön el már 3. napja. Még a legelején megbeszéltük hogy nekem ez miért fontos. Meg is értette. Egy ideig betartja aztán random időközönte nem.
2021. dec. 15. 17:51
 36/44 A kérdező kommentje:
És érzem hogy azt várja mikor teszem szóvá neki. Ha szólok erről, akkor az lesz a gond, mert ugye mond valami kifogást. Ha nem szólok akkor pedig hagyom hogy átlépje a határaim, a megállapodásunkat.
2021. dec. 15. 17:53
 37/44 anonim ***** válasza:
82%
Akkor keress egy másik dedóst aki betartja a szabályaidat
2021. dec. 15. 18:16
 38/44 A kérdező kommentje:
37-es nagyon nem érted a helyzetet. Sebaj.
2021. dec. 15. 18:40
 39/44 anonim ***** válasza:
83%

Én se köszönök el kb soha, mert reggel úgyis folytatjuk...

Arról nem is beszélve, hogy random elalszok a kanapén 9kor, van hogy telefonnal a kezemben. Most akkor manipulálok meg szar ember vagyok csak mert bealudtam a fáradtságtól és nem köszöngetek el mindenkitől?

2021. dec. 15. 18:48
 40/44 A kérdező kommentje:
Részleteket nem írok, de lényeg hogy sokatoknak igaza is lenne, hanem egy olyan típusú emberről lenne szó, mint ő.
2021. dec. 15. 18:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!