Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ha a masik fél egyre többször,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a masik fél egyre többször, szándékosan tesz olyat, amiről tudja, hogy a másiknak fáj, rosszul esik, akkor?

Figyelt kérdés
Akkor így akar szakítani? Miért teszi ezt?
2021. dec. 15. 16:45
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
84%

Nem erted a folytonos online kommunikaciot.

Magas léc.

2021. dec. 15. 17:14
 22/44 A kérdező kommentje:
Mivel e-mailben van a kommunikáció ezért eleve nem folyamatos, nem olyan mint a messenger amikor látod hogy a másik mikor van fent. Ezért kértem hogy mikor már nem lesz, köszőnjön el mert akkor én sem írok már aznap neki.
2021. dec. 15. 17:16
 23/44 anonim ***** válasza:
64%

De azbis lehet folyamatos plane ha rendszeresen maileztek.

Ezert is irtam magas a léc. Ez meghaladja az értőképességed.

2021. dec. 15. 17:17
 24/44 anonim ***** válasza:
100%

Tokmindegy ha aznap irsz még és masnap olvassa.

Nincs idő az online kommunikacioban.

2021. dec. 15. 17:18
 25/44 A kérdező kommentje:
Mi a rendszeres? Minden nap max 6 levél?
2021. dec. 15. 17:18
 26/44 anonim ***** válasza:
87%
Jézusom.....örülök hogy csak ennyi a hatalmas problémád hogy este nem köszön el. Szörnyű nem is tudom hogy tudod ezt elviselni. Szerintem akárkinek elmondanád ezt hogy provokál téged mert este nem köszön el tuti kinevetnek. Én is kinevetlek mert ez úgy gáz ahogy van. Felnőtt vagy te egyáltalán? Szoktam emailozni én is tudod folyamatos beszélgetés amikor ideje engedi a másiknak válaszol. Mi a fenének kéne feszt elköszönni ha reggel úgy is folytatjátok? Megértem azt amiket példának írtak de a te eseted írtó gáz és gyerekes hogy ezen fent akadsz.
2021. dec. 15. 17:22
 27/44 anonim ***** válasza:
77%

"Időnként random módon azzal provokál hogy nem köszön el."

Köszön el

öszön el

szön el

ön el

n el

n l

Kb minden vàlaszodban .

Kicsit a rögeszmèddè vált.

Jobban járnàl ha postagalambbal kommunikàlnàtok 😆

De postàn is nyomhatnàtok.

Na szevasz 😆😆

2021. dec. 15. 17:25
 28/44 A kérdező kommentje:
Nem tudom miért gyerekes az, ha engem pl arra neveltek hogy mindig minden körülmény közt köszönjek el a másik embertől. Nekem ez alap. Senkit sem hagyott köszönés nélkül, pláne ha tudom hogy a másik vár. Elköszönök hogy aznap már ne várjon.
2021. dec. 15. 17:25
 29/44 anonim ***** válasza:
87%

Ne haragudj, de ez a probléma? Hogy online nem köszön el? A bolhából csinálsz elefántot, ez annyira egy apróság.

N

2021. dec. 15. 17:27
 30/44 anonim ***** válasza:
100%

"Ha a masik fél egyre többször, szándékosan tesz olyat, amiről tudja, hogy a másiknak fáj, rosszul esik, akkor?"

Akkor miért vagy vele? TE miért vagy egy olyan emberrel aki egyre többször tesz olyat ami neked nem jó?

MAGADTÓL "megkérdezted" már, hogy mi neked ebben a jó?

Nem az elköszönés, meg email, meg egyebek a lényeg!

Az a kérdés, hogy ha te látod, hogy miket művel veled, akkor miért vagy vele???

Itt elsősorban a saját érzéseiddel kell tisztában lenni!

Szeretsz-e egy olyan embert, aki egyre többször tesz olyat ami neked fáj?

A választ neked kell tudni, és aszerint cselekedni!

2021. dec. 15. 17:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!