Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miért van teljesen ellentmondá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van teljesen ellentmondásban?

Figyelt kérdés
Egyszer ezt mondja utána meg azt. Egyszer én vagyok a gyerekes miután közöltem vele, hogy 38 éves létére én csalódtam benne, nem erre számítottam tőle. Utána én lettem a gyerekes (mindenki nekem adott igazat egy veszekedés el) nincs felesleges idegrendszeri veszekedni mielőtt közöltem vele nekem nincs felesleges energiám felnőtt Feri hulyesegeit veszekedni! Most én lettem a gyerekes és vicces vagyok... De közben beszélni akart velem. Akkor most ezt mire veljem? Nem térek napi rendre. N32
2021. dec. 13. 10:45
 1/7 A kérdező kommentje:
Bocsánat, át írt pár szót most látom csak.
2021. dec. 13. 10:48
 2/7 anonim ***** válasza:
64%
na de ki az a Feri? aki a … veri? 🤔
2021. dec. 13. 10:59
 3/7 anonim ***** válasza:
94%
Kérdésednek se füle, se farka, mégis milyen tanácsot szeretnél?
2021. dec. 13. 11:02
 4/7 anonim ***** válasza:
Ennek ugorj neki mégegyszer légyszíves.
2021. dec. 13. 11:41
 5/7 anonim ***** válasza:
Ez alapján vele értek egyet.
2021. dec. 13. 11:50
 6/7 anonim ***** válasza:

Gondolom, a kérdés az, hogy ha gyerekesnek nevez, akkor miért keres mégis.

A válasz pedig, hogy a kemény szavai a kritikáddal szembeni védekezést, a visszavágásr szolgálták, nem az őszinte véleményét tükrözik rólad.

2021. dec. 13. 11:51
 7/7 A kérdező kommentje:

Bocs át írt jócskán pár szót.

Engem hordott el mindennek, ilyen gyerekes vagyok olyan gyerekes miután közöltem vele felesleges energiám nincs hozzá. Azóta én lettem mindennek el hordva tiltott, törölt mindenhonnan. Csak az a baj, hogy ha idegrendszeri nem volt hozzám, akkor minek vagy miről akart beszélni?

2021. dec. 13. 12:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!