Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebben a szituációban mit lehet tenni?
Másfél eve szakítottam a volt barátnőmmel. 2 hete Badoon matcheltem egy csajszival, akiről kiderult, hogy az exemmel beszélő viszonyban vannak. A csajszi meglepodott ezen, de leszogezte hogy őt ez nem zavarja, illetve nincsenek annyira jóban. Ma mondta, hogy az exem heti szinten nézi a Facebook oldalamat és az instagramomat, illetve sokszor rólam beszél. Engem persze szakítás után elhordott mindennek, hogy mekkora ize vagyok meg stb, de közben miatta ment tönkre a kapcsolat, mivel megcsalt.
Nos igazából, a lényeg a lényegben, hogyha facebookon teljesen letiltom az exem, akkor ő a messenger beszélgetésünkre rá tud keresni? Mivel van pár olyan kép részemről es az o részéről is aminek nem kéne ott lenni. Félek, hogyha sikerülne ezzel a lánnyal valamiféle párkapcsolat dolgot kialakitani , akkor nehogy az exem berágjon es elkezdje mutogatni a 18+ képeket vagy ne adj isten feltoltse valahova vagy tovább küldje.
Mit lehetne ilyenkor csinálni szerintetek?
Ui.: A csajszi akivel beszélek mondta, hogy 3 hónapja mutogatta az exem azokat a beszélgetéseket amikor még azt irtam neki, hogy mennyire szeretem meg stb. Szóval innen tudom hogy nem törölt ki mindent.
Nos, ő is letiltott szerintem mert nem találom facebookon sehol, csak a messengerben. Ott meg ez az üzenet fogad, hogy "Ő nem elérhető a Messengerben".
Ha most en is letiltom öt, akkor teljesen megszununk egymásnak?
de közben miatta ment tönkre a kapcsolat, mivel megcsalt.
XDXDXDXDXDDDDXXDXDDXXDXCDDXXDXXDDDD
Bilibe lóg a kezed, kisfiú.
Miért idegeskedsz azon, hogy mutatna 18+ dolgokat?
Nőj már fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!