Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás smink nélküli arcért előfordul?
Ez a sminkes dolog elég nagy hülyeség. Oké, a nők néha sminkelik magukat, de a férfiaknak röngenszemük van és a smink alá látnak. Aki ezért szakít az nem ezért szakít, hanem csak ürügy.
Magam részéről soha nem kedveltem azt, ha a nő velem van, akkor sminkelje magát. Jobban szeretem látni a természetes arcát.
Nem. A nők 99,99%-a nem olyan újra festi az arcát, eltakarva az eredetit.
Az ilyen sminkes videókban, ilyen volt ilyen lett, annyi vakolatot raknak fel, ami kamera előtt jól mutata, de a való életben már nem.
youtube kivételével én még nem találkoztam olyan nővel aki teljes arcfestést alkalmaz
tehát igen, dob rajta sokat a smink, de alapvetően nem változik meg a külseje nélküle
Ahogy a fentiek írják, én még sosem láttam olyan nőt Magyarországon, aki olyan erősen sminkelt volna, hogy az lényegesen átalakította volna az arcát. Ez csak a közösségi médián létezik, részben azért is, mert az erős smink kamerák előtt még jól mutat, de amint kilépsz vele az utcára, természetes fénybe, vagy közel jön hozzád valaki, rögtön bukta az egész.
Esetleg bulizó fiataloknál, vagy kísérletező kamaszoknál előfordul, meg meleg pasiknál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!