Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátom elhagyott egy 30 körüli nőért, még mindig nem tudom elfogadni, mit tehetnék?
Figyelt kérdés
Én 21 vagyok, barátom 23, két évig voltunk együtt, rengeteg közös élményünk volt. 2 hónapja elhagyott egy 29 éves nőért, aki már gyereket meg családot akar. A barátom egyáltalán nem volt ilyen típus soha és nagyon fiatal hozzá. Még mindig ki vagyok készülve és nem tudom feldolgozni ezt az egészet, sokszor gondolok rá, hogy nincs értelme tovább élnem:(2021. dec. 5. 17:53
1/12 anonim válasza:
21 évesen azért kemény így temetni magad egy hülyegyerek miatt. Nemhogy örülnél, hogy 2 évet cseszett csak el az életedből. Az ilyenek után nem sírunk, menjen, és legyen boldog. Neked is annyi pasid lehet még amennyit nem szégyellsz. Az első komoly kapcsolat után persze mindenki így padlóra kerül, de 10 év múlva valószínűleg már emlékezni se fogsz erre az egészre.
2/12 anonim válasza:
Ne gondolj ilyenre, hogy nincs értelme élned! Nem csak a párkapcsolat miatt vagyunk a világon, van egy csomó más öröm is az életben.
Majd visszakapja a volt barátod az élettől amit csinált! Én is visszakaptam annó!
3/12 anonim válasza:
nem mindegy, hogy hany evesert hagyott el? az jobb lenne, ha egy 20 evesert hagyott volna ott? szedd ossze magad es lepj tovabb. majd jon masik pasi.
4/12 anonim válasza:
Ne is gondolj arra,hogy nincs értelme tovább élned. Próbálj meg nyugodni.
Adj magadnak időt.
Nem lesz könnyű de sikerülni fog.
5/12 anonim válasza:
Nekem meghalt a szerelmem en is kivoltam
Össze akartunk hazasodni
1eve törtent
Ha gondolod adok tanacsot
6/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm, igazatok van. Csak nem értem, én miért nem voltam jó. ÉRettebb vagyok, mint sokan és tudtunk mindig beszélgetni, mégis azt mondta, hogy nincs velem semmi baj, csak ő jobban kijön a másik lánnyal, komolyságra vágyik és egy érettebb nőre..
2021. dec. 5. 18:10
7/12 anonim válasza:
szerelem.. Beléd nem volt az.. Lépj tovább, az idő majd segít.
9/12 anonim válasza:
Egy 30 as már tapasztaltabb tudja hülyíteni a "kicsiket"
10/12 anonim válasza:
Férfiként mondom, hogy egy ilyen tökkelütöttel nem érdemes foglalkozni. Ne agyalj a témán, nem ér annyit. Lépj tovább, majd találsz egy normálisat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!