Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Honnan lehet tudni, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan lehet tudni, hogy komolyan gondolta e? Tényleg ilyen hamar megváltozott a véleménye? Vissza fordítható?

Figyelt kérdés
Szeretők voltunk jó pár évig, míg nem eldöntöttük, hogy komoly kapcsolatot szeretnénk egymással. Eltelt 6 hónap és egyik délután egy pékségben vigyorgott és azt mondta cinikusan, hogy “osztottam, szoroztam, szakítok veled. Nem illunk össze” Sajnos a magyarázatot nem bírtam megvárni, mert egyből bőgne kezdtem… bár akarta, hogy mèg maradjak… megőrülök a hiányától.
2021. nov. 28. 18:53
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Ma találkoztam vele, közös munkánk volt. Úgy viselkedett, mintha mi sem történt volna. Mintha spanok lennénk. Még igazából neki volt furcsa, ahogy hozzászólok, ahogy reagálok… ennek lőttek… biztosan így akarta a sors.
2021. nov. 29. 21:35
 12/12 anonim ***** válasza:
Amikor én szakítottam, már full nem érdekeltek a másik fél érzései. Egy francokat, örültem, hogy végre vége a kapcsolatnak, mert már nem szerettem, csak ő képtelen volt felfogni.
2021. nov. 30. 07:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!