Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lépjek túl rajta? Többi lent.
Figyelt kérdés
Júlisuban váltak el az útjaink a volt barátnőmmel. Azóta le van tiltva, minden kapcsolat megszűnt. Azóta járok edzőterembe, mert rájöttem, hogy segít kiadni azt ami bennem van. És sokat vagyok a barátaimmal is. De még mindig mai napig hiányzik mindene, és még mindig szoktam sírni. Nem tudok már mit csinálni a hiányával. Bárkinek bármi ötlete?2021. nov. 28. 15:40
11/16 A kérdező kommentje:
Igen
2021. nov. 28. 16:43
12/16 anonim válasza:
Akkor minek tiltod?:) Ugyanott vagyunk. Fejben tedd rendbe a dolgokat. Aztán majd talán rendbe jön valóságban is.
13/16 A kérdező kommentje:
Hogyan oldjam fel, ha még mindig mással van? És nem hagyná ott értem, mert már párszor őt választotta. ÉS én is le vagyok tiltva neki. Közösen egyeztünk meg.
2021. nov. 28. 16:49
14/16 anonim válasza:
Akkor nincs mit tenni. Marad a bánat.
15/16 anonim válasza:
Ember hagyd már ezt a lányt. Legyél erős és ismerkedj másokkal.
Csakis egy másik lány fogja tudni felülírni az előző szerelmet.
16/16 anonim válasza:
Egy szakítás utáni kínlódásnak akkor van értelme, ha hajlandó vagy tanulni az esetből,CES ezáltal önmagadról is. Ez a lány nem akarja, hogy szeresd, más kell neki, ezt te is tudod. Ez nem szerelem, hanem függőség. Nézz szembe a saját hibáiddal ezzel a lánnyal kapcsolatban, meg egyébként is. És próbáld meg őt is reálisan látni. Ne idealizáld. Nem muszáj ilyen szarul érzni magad, döntés kérdése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!