Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kocka0101 kérdése:
Miért lettem ilyen?
Figyelt kérdés
Sziasztok 20 éves vagyok f a kapcsolatom 1 év volt elötte nagy sikerem volt a lányoknál sokat nem is voltam egyedül és messze ez volt a leg hoszabb kapcsolatom
De amióta szét mentünk nem vagyok a régi ez kb 1 éve volt de most még a kapcsolathoz sincs ingerem
És amikor meg probáltam valamit arra kelett rá jönnöm hogy semmi se jön össze se kapcsolat se szex mért lehet ez?
2021. nov. 23. 10:59
1/3 anonim válasza:
Nem vagy már akkora Jani, mint gondoltad. Lehet, hogy a kapcsolat vett ki belőled, vagy csak simán igénytelenebb lettél, vagy bármi más. Nem ártana rendezni a soraidat mielőtt újra ismerkedésbe kezdesz
3/3 A kérdező kommentje:
Az 1 nek sose gondoltam magam janinak szimplán nagy dumásnak
Igénytelen se lettem ugyan olyan vagyok mint egész életembe az egész hozzászólásodba 1 dolog amit hasznosnak találok hogy rendet kéne tennem a soraimba de köszönöm a válaszod
2021. nov. 23. 12:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!