Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » 3 gyerekkel egyedül maradtam,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

3 gyerekkel egyedül maradtam, gyerektartást hogyan és mennyit kérhetek?

Figyelt kérdés
Feketén dolgozik, vagyona nincs...
2021. nov. 17. 22:28
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
53%

Én csak azt nem értem hogy ilyen embereknek miért csináltok gyereket?

Ráadásul a csórók minek csinálnak 3 gyereket, helyettük neked kéne csak nyomorogni de nem, kell a 3 gyerek aztán meg megy a sírás meg a nyomorgás.

Szégyelld magad.

2021. nov. 18. 07:51
 12/19 anonim ***** válasza:
61%

Ezt én sem értem. Minek kell 3 gyerek?

Miért nem csinálnak az emberek 1, azaz EGY gyereket? Akit szépen fel tudnának nevelni, lenne rá idő, energia, pénz, lelkierő. Egy gyereket még egy esetleges válás esetén is lehet kezelni, vagy anyagilag nehéz időszakban is el lehet tartani. De neeeeem... három kell, mert úgy a divatos.

Röhejes, hogy ebben az országban csak ez a két véglet van az utóbbi években. Vagy gyermektelen, vagy szül legalább hármat.

A választ már megadták korábban. Olyan 55 körül fogsz kapni a három kölyökre. Fantasztikus gyerekkoruk lesz az biztos! ❤

2021. nov. 18. 07:58
 13/19 anonim ***** válasza:
94%
Tudom, naiv vagyok, de nem tudjátok megbeszélni mennyit tud fizetni?Az egyességet pedig jóváhagyná egy ügyvéd, vagy azt vinnétek bíróság elé. Igy lehet,hogy mindketten jobban járnátok. A gyerekek apjának nem kellene attól tartani,hogy matatnak az anyagi helyzetét kutatva, Te pedig esetleg nagyobb összeghez jutsz mint amit a "semmiből" állapítana meg a bíróság. Bár ilyen nincs, nulla ft-ból nem él meg senki. Viszont foganatosítani nem tudják ha magától nem fizet.
2021. nov. 18. 08:39
 14/19 anonim ***** válasza:
16%
Mondjuk a 2 embernek (apa, anya) 1 gyerek is vicces. És akkor mire mi öregek leszünk nem lesznek felnőtt korú emberek elegen, akik kitermeljék a mi nyugdíjunkat, vagy az ápolóink, segítőink legyenek, stb. Igazából ez történik éppen jelenleg is. De majd lehet 70 éves korig dolgozni, aztán a fizu 30%-át kitevő nyugdíjból nyomorogni és még eü ellátást sem kapni. De jáu is volt az 1 gyerek.
2021. nov. 18. 10:21
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk az besüllyedhet a föld alá aki azért vállal több (vagy akár csak 1) gyereket, hogy legyen majd, aki kitermeli a kis nyugdíját….🤦🏻‍♀️

Mire mi 20-30-asok odajutunk kb nyugdíj se lesz, éppen ezért előrelátó ember magának igyekszik gondoskodni majdani nyugdíjas éveiről és már most havi szinten félrerak x összeget, amihez nem nyúl. Nem pedig veri a tam-tamot, hogy “Hámé’ csak egyet szülsz vagy egyáltalán nem is szülsz?”….

2021. nov. 18. 14:39
 16/19 anonim ***** válasza:
18%
Még ha valami milliomosnak szülsz 3 gyereket, azt mondom oké, de egy csórónak?
2021. nov. 18. 19:59
 17/19 anonim ***** válasza:
51%
Sokat segítetek ezekkel a hozzászólásokkal.. A 3 gyerek adott. Bizonyára a kérdező sem így tervezte a jövőt.
2021. nov. 18. 21:03
 18/19 anonim ***** válasza:
48%

17 De tudod, hogy mindig mindenért a nőket hibáztatják.Most sem apát fikázzák, pedig őt kéne.

Okoskodnak itt, hogy miért szült ilyennek, miért szült, stb.

Ha milliomosokkal állna csak szóba, akkor meg pénzéhes dög lenne.Akkor azért fikáznák miért nem jó neki a csóró, annak is lehet szülni.Ha odaadná apának a gyerekeket az lenne, hogy milyen anya az ilyen, aki nem neveli a gyerekeit?

2021. nov. 18. 21:09
 19/19 anonim ***** válasza:
24%

14... úristen... 🤦‍♂️ Nyugdíjad nem azért nem lesz, mert csak egy gyereket vállalok. Hanem mert a magyarok ostobák. Birkák, akikkel mindent meg lehet tenni. És meg is teszik.

Nyugdíjad azért nem lesz:

Mert itt a külföldi befektetőknek ki van nyalva a sXgge.

Mert Magyarország egy összeszerelőüzem.

Mert nincs saját érdemi termelésünk.

Mert a vezetőink kilopják a szemünket.

Mert évtizedek óta csak szaporítják a romákat.

Mert tele vannak a börtönök (tudod te mennyi egy elítélt napi költsége?!)

Mert tele vagyunk fölösleges költekezéssel (stadionok stb)

Majd ha lesz egy saját kertesházam, meg elegendő fizetésem, na akkor elgondolkodok a több gyereken. De amíg egy szXros bérelt panelban lakok és alig keresek 200at, addig qrvára elég az egyetlen gyermek is! Inkább vállalok egyet és felnevelem rendesen, mint többet és nyomorogjunk.

A Kérdező esete pedig legyen tanulság és esettanulmány:

NE SZÜLJ ÉSZ NÉLKÜL!

Mert - és most jön a kérdésre a válasz - majd ott maradsz 3 gyerekkel és kapsz várhatóan 55.500 Ft-ot.

2021. nov. 19. 06:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!