Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mit tehetek ebben az esetben,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetek ebben az esetben, ha tudom, hogy csal a párom, de nem buktathatom le, mert akkor kiderul, hogy kitől tudom?

Figyelt kérdés

Sajnos az eddigi rossz tapasztalatok miatt nagyon félek attól, hogy újból kihasznalnak, és úgy érzem most is ez történik.

A jelenlegi párommal (41F) 3honapja vagyunk egyutt. Azt mondja, hogy eddig csak futó kapcsolatai voltak. (eléggé vigyorgott amikor ezt mondta, én pedig ebből annyit szurtem le, hogy csak sex kapcsolatai voltak)

En nagyon szeretem őt, viszont nemrég visszahallottam róla egy dolgot. (Egy helyen dolgozunk, közösek a kollégák, barátok)

A barátnőm mondta, hogy már jó ideje kavar egy kolléganőmmel. Már jóval a kapcsolatunk előtt volt afférjuk, és elég jóba vannak azóta is.

Eddig fel sem tűnt, de van, hogy nem reagál az üzeneteimre csak 8 órával később, és ezzel a kolléganőmmel is érdekes módon mindig egyszerre szabadnaposak.

Amikor dolgozunk akkor is nagyon jól elvannak egymással, de eddig nem tulajdonítottam neki komolyabb jelentőséget, csak amióta visszahallottam, hogy afférjuk volt.

Egyszer nem vették észre, hogy

ott vagyok, és párom nagyon közel állt a kolleganőmhoz, aki mosolygott, és leporolgatta a ruháját mintha piszkos lenne.

Tényleg nagyon úgy néz ki, hogy afférjuk van, csak azt nem értem, hogy akkor miért akart velem kapcsolatot?

Lebuktassam, vagy inkább csak szépen csendben hagyjam őket, és lépjek ki a kapcsolatból?

2021. nov. 14. 12:11
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
#10 attól függetlenül 41 évig csak kuratta magát:D
2021. nov. 14. 14:13
 12/24 A kérdező kommentje:
Nem ő kutatta magát.. Ő kúrt nőket... Ha már így fogalmazunk..
2021. nov. 14. 14:16
 13/24 A kérdező kommentje:
Kúratta*
2021. nov. 14. 14:16
 14/24 anonim ***** válasza:
96%
Mondd, hogy több helyről is hallottad, volt, hogy Te is észrevetted, és nem érzed a megbecsülését, ezért kiszerettél belőle. Ennyivel meg kell elégednie. A srác nem fog változni, keress helyette egy normálisabbat.
2021. nov. 14. 14:27
 15/24 anonim ***** válasza:
94%

1. 3 hónap után ez még nem szerelem

2. Ő mierl magyarázza a 8 órás eltünést? Legyen a Te indokod is ugyanaz, amikor lekoptatod.

Felejtsd el

2021. nov. 14. 14:27
 16/24 anonim ***** válasza:
94%

#12 attol fugg ki hogy nezi:D

Mivel a pasi egy ekkora riherongy, az en szememben o kuratta magat hasznalta azokkal a nokkel:D

2021. nov. 14. 15:11
 17/24 anonim ***** válasza:
93%
12 az ilyen embereket basszák, akár férfi, akár nő. Ez egy rongy, aki mindenki elé odadobja magát, egy ótvaros fertő. Szóval maradjunk annál, hogy őt baszták meg.
2021. nov. 14. 15:12
 18/24 anonim ***** válasza:
84%
#17 elég keményen, palid egy közhasználati tárgyXD
2021. nov. 14. 15:22
 19/24 A kérdező kommentje:
Hát... Szerintem foglalt nőkkel szexelt eddig. Neki ez jó volt így... Nem kellett elkötelezni magát, és puncit is kapott. Ő mindenképp nyert
2021. nov. 14. 15:26
 20/24 anonim ***** válasza:
76%

Szívem, a legnagyobb szánalom az, amikor valaki nős férfival vagy férjes asszonnyal szexel, mivel tisztában van vele, hogy más jár benne/másban jár vele együtt párhuzamosan.

2021. nov. 15. 03:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!