Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan buktathatom le a barátomat?
A telefonjában szerelmes smseket találtam, amiket egy másik lánytól kapott. De ő sosem írt olyan "kedvesen" vissza, mint nekem szokott írni...
Tudom, nem szép dolog turkálni a mások dolgai között, de mostanában úgy éreztem, hogy valami nincs rendben köztünk. Mikor ezek után kedvesen megkérdeztem, hogy "én vagyok a mindened?", akkor persze igent mondott. Mikor tovább kérdeztem, hogy biztos-e, akkor hozzám bújt és azt válaszolta teljesen kétségbeesve, ártatlan szemekkel, hogy "rosszul esik, hogy ilyeneket gondolsz". Ráadásul mindenért magát hibáztatja, hogy gondjaink vannak. Holott részben én is tehetek róla, de legalább próbálom jóvá tenni.
Mit tanácsoltok, mert azért csak ott vannak azok az üzenetek, hogy mondjam el neki, hogy amit találtam, az csúnya dolog?
Hú, hát ez a helyzet nagyon kellemetlen. El is mondanád neki, meg nem is amit láttál és tettél. Végülis ebben a szituban nem neki kéne kiakadnia azon, hogy belenéztél a telefonjába, de a későbbiekben viszont óvatos lesz, hogy ne találj semmit. Persze mindig az egyenes út a legrövidebb és a legtisztább, tehát megbeszélni, de nem biztos, hogy ez a legszerencsésebb. Én rákérdeznék, mert szétvetne az ideg. Vgay várhatsz még, hogy mi fog történni, de ezzel csak őrlöd magad. Tehát saját magad megkímélése érdekében valahogy le kellene ülnötök beszélgetni erről. Pontos tanácsot nehéz adni, hiszen nem tudni milyenek vagytok, milyen a kapcsolatototok..
Én kívánom, hogy mielőbb szerencsésen megoldódjon! És légy okos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!