Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én tartom furának azt, ha valaki nagyon szidni szokta az exét?
Ez olyan mint a facebookos képmutatás, hogy lehet szidni ott is a másikat, de ez egyirányú dolog, és előfordulhat, hogy a kapcsolatban pont az átkozó a hibás.
Ha valaki szidja a párját, az eggyes esetekben csak sajnáltatja magát, esetleg ismerkedni félrelépni szeretne.
Ez egy jó fokmérője a bölcsességnek, empátiának és a kegyelemnek hogy hogyan állsz ahhoz emberhez, aki valaha rosszat tett neked, megbántott, de már nem tehet semmit ellened.
Aki így beszél az exeiről, és dehumanizálja vagy egyenesen démonizálja őket az saját hiányosságait árulja el ezzel.
Persze, nem kell dehumanizálni, de ugye ehhez az kell, hogy a kedves ex is úgy szakítson, hogy azzal ne tiporjon bele a másik önbecsülésébe. Illetve ne hazudjon évekig. Miért voltam akkor vele? Talán mert nem is ismertem valójában a másikat összeköltözés előtt és utána derültek ki dolgok...Hogy végig csak egy szerepet játszott. Sőt még mondta is hogy eljátszotta, hogy szeret. Na egy ilyen exről mit lehet mondani? Biztosan nem az jut róla eszembe, hogy huh de szerettem és megérdemli a tiszteletet. Ne feledjük, hogy nem mindenki méltó a szép szavakra. Ha valaki nem akarja, hogy szarnak titulálják, akkor ne viselkedjen úgy.
Ettől függetlenül nem ez a kedvenc témám és nem is szoktam felhozni. Sőt, a legjobb barátaimnak is csak a szakítas után mondtam róla negatívumokat...hogy véletlenül se sározzam be idő előtt becses jellemét.
Túl van ez spilázva: a hazugság nem szempont. Nem érdekel, hogy ki mikor hazudik. Az önbecsülésemet meg már nehogy megtépázzák egy szakítással:) Ha visszajön, majd elmagyarázom neki, ha meg elmegy, akkor azt nagyon sajnálom:) Attól én nem leszek kevesebb.
Szerepet játszott? Te melyik oviba jársz?
Tényleg? Valakit még érdekel, hogy egy kapcsolat alapja az őszinteség legyen. Mi az hogy nem szempont? :D Nem szempont, ha azt hazudja, hogy szeretett? Túl van ez spilázva? Jézusom...
Nem a szakítással tépázzák meg az önbecsülést, hanem ahogy teszik. Mit nem lehet ezen érteni? Lehet úgyis szakítani, hogy minden jót meg úgyis, hogy megaláz és beléd rúg. Mindkettőre van példa bőven. Azért mert te csak az egyiket tapasztaltad még el tudsz tőle vonatkoztatni,nem?
Vagy melyik bölcsibe jársz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!