Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én tartom ezt furának? (többi lenn)
A suliba egy srác tegnap bevallotta h szerelmes belém már tavaly is többet akart a barátságnál de én nem akartam és most se!
Ezt elmondtam a barátomnak és egyáltalán nem is zavarja h egy másik srác szerelmes belém..főleg ugy h egy suliba járunk..
ilyenkor nem féltékenynek kéne lennie?? picit szarul esett az h egyáltalán nem is érdekli ez az egész de régen se volt sose féltékeny.. pl ha egy buliba rám akart mászni egy srác ott előtte megse szólalt.. csak mosolygott vagy odase nézett:S meg simán megengedte h én más fiúval aludjak egy szobába.. holott amugy ugy volt h ketten alszunk és azthittem h jön utánam be a szobába de neem ő nem jött be hiába vártam.
jó azért örülök h megbizik bennem de azért egy kapcsolatban kell lenni egészséges fétékenység vagy nem??
köszi a válaszokat előre is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!