Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogyan lehet túl élni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet túl élni egy szakitast?

Figyelt kérdés
Kérlek meseljetek ki hogyan oldotta meg ezt? Meseljetek történeteket kérlek. Segítsetek rajtam!!!!!
2021. nov. 5. 17:28
 1/8 anonim ***** válasza:
95%
Magamba fordultam, gondolkodtam, megéltem a fájdalmat, véletlenül se kezdtem eszement bulizásba, ivásba, pasizásba. A menekülés nem jó taktika. Inkább legyen egyedül az ember, tartson önvizsgálatot, élje meg az érzéseket, tisztázza magában amit kell. Tart ameddig tart. Sokat segíthet az egészséges étkezés és soort, meg ha van egy rendszer/rutin a hétköznapokban. Van olyan szerelem, amit nehezebb feldolgozni, akár 1 év is lehet. Nekem is volt ilyen sajnos. Klisé, de tényleg csak az idő segít
2021. nov. 5. 17:32
 2/8 anonim ***** válasza:

El kell foglalnod magad. Keress új hobbit, csinálj olyan dolgokat, amik ellazítanak és jó érzéssel töltenek el. És az idő mindent megkönnyít majd.

Kitartást! :)

3/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem hal bele senki, csak kellemetlen.

Mit tudsz tenni...

Olyan dolgokkal foglalkozik az ember amiket szeret csinálni és nem foglalkozik a csajokkal egy ideig.

4/8 anonim ***** válasza:

Nagyon sajnálom ,hogy így jártál az sokat segíthet ha nem te voltál a hibás hanem ő akkor gondold azt ,hogy el vesztette a legjobb dolgot az életében ami csak vele történt akkor nem érdemelt meg téged

De ha te vagy a hibás akkor hibáztál és amit elsőre írtam az rád is igaz de tanulj belőle és ne kövesd el azt a hibát ne ostorozd magad mert nem tudod már meg változtatni csak adj időt neki hátha meg bocsájt ha nem akkor túl kell lépned rajta

Kitartás

2021. nov. 5. 17:34
 5/8 anonim ***** válasza:
32%

Össze vissza kell k€félni!

L 🙂

2021. nov. 5. 17:43
 6/8 anonim ***** válasza:
Nehéz az első szakítás. De a többi se jobb. Ezt bizony el kell gyászolni, nincs mit tenni, nem fogsz bele halni. Gubózz be, sírd ki magad, aztán állj fel, foglalkozz mással, mozdulj ki, szervezz programokat magadnak. Ez most biztos nem nagy segítség, de hidd el, túl leszel rajta, és újra boldog leszel majd. Ami fontos, hogy tanulj belőle, hogy mit csináltál rosszul.
2021. nov. 5. 17:45
 7/8 anonim ***** válasza:

Szia! Nekem lassan 2 hónapja hogy vége a kapcsolatomnak. Nekem is az első volt. Nagyon szerettem és szeretem is még mindig a volt barátomat..

Én már kezdem elengedni kicsit, de vannak olyan napjaim mikor eszembe jut és "depis" leszek.. nekem az segít hogy valakivel beszélgetek, nem lépek fel a netre egy ideig. Én az osztálytársaimmal szoktam beszélgetni erről. Ők adnak nekem erőt ebben. Szóval azt tanácsolom hogy beszélgess sokat valakivel és ne egyedül akard megoldani az ügyet.

2021. nov. 6. 20:13
 8/8 anonim ***** válasza:
0%
Nem kell szakítani. Ez a megoldás. Értelmezhető viselkedés, türelem, kommunikáció.
2021. nov. 6. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!