Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet túl élni egy szakitast?
El kell foglalnod magad. Keress új hobbit, csinálj olyan dolgokat, amik ellazítanak és jó érzéssel töltenek el. És az idő mindent megkönnyít majd.
Kitartást! :)
Nem hal bele senki, csak kellemetlen.
Mit tudsz tenni...
Olyan dolgokkal foglalkozik az ember amiket szeret csinálni és nem foglalkozik a csajokkal egy ideig.
Nagyon sajnálom ,hogy így jártál az sokat segíthet ha nem te voltál a hibás hanem ő akkor gondold azt ,hogy el vesztette a legjobb dolgot az életében ami csak vele történt akkor nem érdemelt meg téged
De ha te vagy a hibás akkor hibáztál és amit elsőre írtam az rád is igaz de tanulj belőle és ne kövesd el azt a hibát ne ostorozd magad mert nem tudod már meg változtatni csak adj időt neki hátha meg bocsájt ha nem akkor túl kell lépned rajta
Kitartás
Szia! Nekem lassan 2 hónapja hogy vége a kapcsolatomnak. Nekem is az első volt. Nagyon szerettem és szeretem is még mindig a volt barátomat..
Én már kezdem elengedni kicsit, de vannak olyan napjaim mikor eszembe jut és "depis" leszek.. nekem az segít hogy valakivel beszélgetek, nem lépek fel a netre egy ideig. Én az osztálytársaimmal szoktam beszélgetni erről. Ők adnak nekem erőt ebben. Szóval azt tanácsolom hogy beszélgess sokat valakivel és ne egyedül akard megoldani az ügyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!