Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítani úgy, hogy mást mond...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítani úgy, hogy mást mond az ész, és mást a szív?

Figyelt kérdés
Jelenleg ilyen helyzetben vagyok. Érzem hogy nem kölcsönös a dolog, hogy a másik nem tesz annyi energiát a kapcsolatba mint én, de ami ennél is rosszabb hogy nem is akar. Egyszer x időt szán rám, masnap meg kevesebbet, és minden kiszámíthatatlan. Az eszem tudja hogy ezt le kell zárni, mert nekem ez így nem jó, de a szívem meg mást mond. Az meg mintha reménykedne (közbelép az ész: nincs miben reménykedni már) mert szeretem a másikat. Az eszem meg azt mondja, ami nem kölcsönös igazán, annak nincs értelme. Ezt a helyzetet hogyan oldjam meg?
2021. nov. 5. 11:42
 1/9 anonim ***** válasza:
90%

"minden kiszámíthatatlan"

Évekig elleszel még ebben :)

2021. nov. 5. 11:44
 2/9 A kérdező kommentje:
Nem ez volt a kérdésem. Mint látod tisztában vagyok a dolgokkal.
2021. nov. 5. 11:46
 3/9 anonim ***** válasza:
88%
Én az észre szavazok. Megoldani pedig az idő fogja. Meg mikor jön olyan, akivel kölcsönös és ő is ugyanúgy tesz érted. Többet eszedbe se fog jutni. Tapasztalatból írom.
2021. nov. 5. 11:52
 4/9 anonim ***** válasza:
29%

ok, tehát tudod, hogy nem kölcsönös ez a lényeg, a többi dolgot felejtsd el !

Ha vagy egy olyan kapcsolatod amiben csak te dolgozol, a másik pedig hátra dölve élvezi, akkor ez nem fog változni, mivel irtad, nem AKAR!

Itt akkor már nincs miért agyalni, hogy most akkor sziv vagy ész? Az ő oldaláról érzelmileg lezárva, ha ezt képes vagy feldolgozni hajrá, élj vele továbbra, is max jópár szervi betegséget bezsebelhetsz magadnak, és megveregetheted a válladat.

Reménykedj! Értelme nincs! harcolhatsz, de nincs értelme!

DE, feltehetnéd magadnak a kérdést, hogy miért is szereted?

Szereted-e önmagad, értékeled-e önmagad annyira, hogy értékeld, hogy többet érdemelsz nála?

2021. nov. 5. 11:53
 5/9 anonim ***** válasza:
48%
#2 érzelmek alapján működsz, hiába vagy tisztában vele, a stressz bennetart
2021. nov. 5. 12:09
 6/9 A kérdező kommentje:
5-ös ha a stressz benne tartana, eszembe sem jutna az eszem.
2021. nov. 5. 12:20
 7/9 anonim ***** válasza:
65%

Általában majd jön egy kiváltó ok, ami miatt fogsz tudni szakítani. Például megcsal, vagy olyat tesz ami már túl van az ingerküszöbödön. Vagy majd éppen ő fog szakítani mert talál mást. Hagy mikor az már más kérdés.

Nagyon ritka hogy ki tudunk lépni olyan kapcsolatból ahol szeretjük a másikat.

2021. nov. 5. 12:41
 8/9 anonim ***** válasza:
42%
És te mit csinálsz az életedben? Az nem lehet, hogy ő sokkal elfoglaltabb, mint te? Van munkád, tanulsz, ki van töltve a napod vagy csak a boldogságod keresed?
2021. nov. 5. 18:50
 9/9 anonim ***** válasza:
74%

Hallgass az eszedre.

Meglátod, hogy nem csak egy szerelem létezik az életben. Idővel simán megszerethetsz mást is ennyire, aki majd nem okoz ilyen sok fájdalmat.

2021. nov. 7. 14:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!