Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogy felejcsem el az exem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy felejcsem el az exem?

Figyelt kérdés

Szőrnyen érzem magam mert még szeretem de már egy éve hogy szakított velem. Sokat álmodom róla ami nagyon idegesítő. Pedig visszagondolva nem volt jó a kapcsolatunk sajnos olyan célt tűzött ki nekem amit nem tudtam megütni hogy jobb legyek neki, fenyegetett ha nem változom meg akkor elhagy. A kapcsolat vége fele depresszióba sodort nem törődött velem csak elvárt dolgokat én meg magam kezdtem pusztítani azzal hogy nem ettem. Azóta van egy párom akit szeretek de azbexem folyton visszasettenkedik a gondolataim közé és nem hagy nyugodni. Miután elment a legtöbb cuccát nálma hagyta és nem is ment messzire ami boszantó, így bármikor összefuthatunk. Kb 150 méter, nemrég láttam hogy kapcsolatba van és akkor mégszarabbul voltam. És az a durva hogy miután szakított velem még átjárt hozzám szexelni amit persze én is akartam mert jó volt addig amíg tartott de az hogy csak erre kellek neki mikor én vissza akartam kapni, tudom bolond vagyok, hogy vágyok rá azok után amit tett, a kapcsolatunk röviden mérgező volt és mégis hiányzik, kész lettem volna neki gyereket szülni csakhogy ő nem akart semmit sem, csak sok pénzt és autót. Röviden szólvan egy S fej aki ezközként tekintett rám. Amúgy örülök hogy ezt leírhattam jobb így.

De hogy tudnám elfelejteni és nem róla álmodozni?

2019. dec. 29. 18:13
 1/4 anonim ***** válasza:
96%
olvasgasd a magyar helyesírási lexikont, az eltereli a figyelmed
2019. dec. 29. 18:18
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Az álmaiddal nem tudsz mit kezdeni, olvasd vissza mit írtál, egy ilyen kapcsolatot inkább el kell felejteni. Dobd ki a cuccait, és koncentrálj arra, akit most szeretsz.
2019. dec. 29. 18:42
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Ts-el.
2019. dec. 29. 19:29
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

ne szomorkodj szívem! velem ugyanez történt meg pepitába!

Én is azon gondolkodom, hogy felejtsem el, illetve mi legyen...

2019. dec. 29. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!