Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » , Röviden . Párom egy muticegn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

, Röviden . Párom egy muticegnel dolgozik , elköltözött ( volt egy vitank ) majd 5 honapra rá kiderült hogy összejött a biztonsági őrrel . Ő 40 Én 46 vgyok , 23 év 3 gyermek , meddig tart a románc ?

Figyelt kérdés
Mint kiderült az őrnek 4 saját és 3 nevelt gyereke van , kerékpárral jár , és még az alkoholt sem veti meg . Egy ismerősöm aki látásból ismeri azt mondta szó szerint egy senki . ÉN Festő vállalkozo vagyok,segìtőkész , barátságos és igazi mélyétzésű Apa , csaladszerető , oda minden oda a családom , gyerekek is furcsán viseljednek. Nem is értem hogyan jutottunk ide , kesz rémálom számomra . Nem tudom feldolgozni, főleg a pici angyalkám az 5 éves lányom hiányzik . Mikor jöttem hazaca munkából Ő mindig a nyakamba ugrott , minden nap. Nem vgyok iszonyat gazdagok , de mindenünk meg volt , haz , autok , nyaralások ...stb...ugyan meddig tart ez a nagy románc ?

#megcsalás #őrület #Félrevezetett #Csalódásc
2021. nov. 1. 18:33
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

Kb másfél habár beleszámìtva ezt az időt is akkor 2 éve valahogy megváltozott . Kb akkirtajt érkezett egy 50 év köröli munkatarsnő akivel elég szoros sőt tulzottan jo barinő kapcsolatba kerültek , orákat tudtak telefonon beszélni . Eljártak cukraszdaba , vásárolni együtt . Lelkem mélyén nem tetszett , de vmilyen szintem meg örültem mert a párom visszahuzodo tipus volt . Eleg kevés szabadnapja volt , Én azt gondoltam fáradt , stresszes , ugye ott volt a covid is rengeteget dolgozott .ez év januári veszekedésünk ( most már selytem ) talán provokacio volt .mi akkor kiabáltunk egymással Én poharat vagtam földhöz . Akkor még 3 honapig itthon alig szoltunk egymáshoz , majd május közepén ugy jöttem haza a munkábol hogy eltünt mindenki. Rögtön hìvtam ( apjánal voltak itt a faluban ) kértem hogy a nagy lányom jöjjön haza ( 20 eves) ,Ő azonnal hazajött . Két hét mulva írtam Neki : hol rontottuk el , nem tudok nélkúle élni ...stb . Válasz : helyre kell tennem magamban a dolgokat mert a gyerekekek mindkettőnket nagyon szeretnek ... Egyszer csak jött a döbbenet 7 km re lévő kisvarosba kötözött a két gyerekkel ( szoba konyha) mondvan nem kön ki az Apjával . Megvolt nyáron a középső lány ballagása , nem sokat tudtam vele beszélni , kb 5- 7 véletlenszerű összefutásunk alkalmával kértem hogy ne rontjul el az életünket , kislányinkat még fel kell nevelni ! Ő mindig azt mondta majd beszélünk .. aztán még egy sokk mikor közölte hogy nagyobb alberletbe mennek mivel a lanynak is kell szoba

Kb 3 napja lakhattak ott mikor szept 10 en Nevnapjara megleptem virággal , akkor is mondtam Neki : Nem értem miért csinálod ezt , Én ezt soha nem tettem volna a családom ellen , otthagytatok mint egy roszz drogos alkoholistát ...szintén azt mondta beszélünk . Rá egy hétre mentem a középső lányomért , kijött a lepcsőházbol majd beült a kocsiba , ekkor kijött rgy ismerősöm is , kérdezte hogy Én mit keresk itt ? Mondom parommal kúlön vgyunk ,és hol laknak kérdezte . Mutattam Neki , erre ő azt válaszolta krisztiánnal ? Sokkolt a válasz , had ne mondjam mit éreztem kb 1 óra mulva tudtam elindulni a kocsival . Névnapján mikor vittem a virágot , a középső lányom azt mondta mikor felment az Anyja zokogott .... Mindenki , barátaink ismerőseink , rokonaink megdobbenve veszil tudomásul .

2021. nov. 1. 20:44
 12/21 anonim ***** válasza:
42%

Elhiszem hogy rossz de ne alazd meg magad mégjobban!!

Ezer különb nőt kaphatsz, nem olyat aki hosszú ideig átver …

Te meg ezek után virágot vittél neki.

Lépj tovább emelt fővel!!!

2021. nov. 1. 20:47
 13/21 A kérdező kommentje:
12/12 nem tudtam nem selytettem semmit .
2021. nov. 1. 20:50
 14/21 A kérdező kommentje:
Azota kerül , pedig lenne hozzá egy két szavam . Telefonrol , facéról tiltva vgyok .
2021. nov. 1. 20:53
 15/21 anonim ***** válasza:
40%
13 Az rendben, hogy akkor nem tudtad de már tudod !! Ne ezen nyűglődj mi volt és ne rajta, nem érdemel még egy gondolatot sem az aki átvert és megcsalt!! Felejtsd el!
2021. nov. 1. 20:53
 16/21 A kérdező kommentje:
15 vhogy túl teszem rajta magam , rengeteg a mellettem állo barátom. Igazából az bánt hogy egy irigylésre méltó család voltunk hogy lehet vki ilyen hülye hogy eldob mindent, se megtakarìtott pénzük , jah meg a másikoldalon 7 gyerek. Köszi
2021. nov. 1. 21:00
 17/21 anonim ***** válasza:
80%
Felejtsd el ezt a nőt,ne hagyd hogy alázzon.Csak a gyerekekkel foglalkozz. Találsz sokkal jobb párt..
2021. nov. 1. 21:13
 18/21 anonim ***** válasza:
33%

Honna fog találni? Ő egy dolgozó ember, vannak gyerekei ha eddig ez senkinek nem tűnt volna fel. Nem idő milliomos, nem bájgúnár aki majd most heti 7X egész napos randikat fog szervezni. Gőzötök sincs milyen egy elvált, gyerekes férfi szemszögéből az élet. Főleg ha már elmúlt 40. Egy férfi nem arra tervezi az életét, hogy majd akár 45 évesen mindent előről kell kezdenie, ismerkedni, randizgatni. Az embernek már múltja van, emlékei, gyakorlatilag nem ott kellene tartania, hogy egy kávézóban vad idegen nőkkel szürcsölgesse a kávét, és ezerrel jópofizzon.

Már akkor 100X jobban jár, ha rendbe hozza a saját lelkét, életét, berendezkedik az önálló életre, és max csak hétvégi kapcsolatba megy bele. 70 évesen meg maga mellé költöztet egy korban hozzávaló nőt.

Én is átmentem ugyanezen, a lelkemet tettem ki a családomért, mégis sz*rba voltam nézve, ott lettem hagyva. Soha többé nem akarok egy fedél alatt élni nővel, ennek már 4 éve, és azt érzem ez maradni is fog. Futó kalandok, alkalmi kapcsolatok, miánt komolyat akarna, ott a vége. Bár én ezt közlöm már az elején. Nem bízom már a nőkben, nekem elég a heti 1-2 közös program meg a szex. Megvan a saját életem, a magam ura vagyok.

Kérdező, gondold te is át a lehetőségeid, nem ismerlek mint embert. Ami lényeges, semmit se kapkodj el, ne légy meggondolatlan. Arra vigyázz, hogy 40 felett már nem vagy 20 éves, sok nő keres egy biztos pontot, ezért piszok jól el tudnak színészkedni bármit. Arra is vigyázz nagyon, hogy óriási fegyver a kezükbe a látszat gondoskodás, és hogy a szexszel meg tudják fogni a férfit.

2021. nov. 1. 22:15
 19/21 anonim ***** válasza:
11%
Az egy dolog hogy te vallalkozo vagy meg nyaralas meg minden. De ez a hazassag mar kihult. Csak vegetaltatok mar jo ideje. Sok ilyen kirakat hazassag van ami a kulvilag fele peldasnak tunik. De belulrol mar reg halott az egesz. Ido kerdese csak ilyenkor ki lep ki elobb ebbol. Meg nem vagy oreg. Talalsz valoszinu magad melle valami szinten elvalt 40+ asszonyt akivel normalisan ellesztek. Nyilvan a kis huszon eves srac meg jobban forgatja a pemzlijet ez tetszik az exednek jelenleg.40+ nok meg nagyon kivanjak a meszelest. De majd elmulik. Nem egyutt fognak megoregedni ebben biztis lehetsz. Lecseng a dolog idovel. Suttyo srac keres magahoz korban illot. Exed meg ott marad kielt tyukkent. De az mar ne legyen a te bajod. Keress uj part magadnak. Aztan emelt fovel nevethetsz a kepebe ha vissza akarja kuncsorogni magat kesobb.
2021. nov. 1. 22:17
 20/21 anonim ***** válasza:
Fordulj ügyvédhez.
2021. nov. 2. 08:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!