Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Aki volt hasonló helyzetben,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki volt hasonló helyzetben, mit csináltatok?

Figyelt kérdés

Pár napja szakított velem a párom váratlanul. Teljesen kikészültem, sokat sírtam de elfogadtam. Másnap írt hogy hiányzom és mégis velem akar lenni, de nem tudom hogy bízhatnék meg benne.

Aki volt hasonló helyzetben, ti mit csináltatok?

2021. okt. 27. 07:44
 1/4 anonim ***** válasza:
84%

Velem 4 év után csinálta ezt az első barátnőm. Utolsó pár hónapban kicsit szenvedős volt sokszor a kapcsolatunk, de szakításról szó sem esett soha. Aztán egyszer csak, hogy egy koncerten rányomult egy srác, engem egyik napról a másikra dobott. Aztán 3 hétre rá én még katatónikus állapotban összejöttem egy random lánnyal (tudom, nem szép dolog), erre szó szerint a földön fetrengve könyörögte vissza magát az exem. Oké, szakítottam az új lánnyal, erre exem 2 nap után kitalálta, hogy mégis az új csávó kell neki, megint dobott (olyanokat mondott, hogy lesz mindkettőnkkel és meglátja ki lesz akivel jár, és ki csak barát - szóval itt már én küldtem el a búsba).

Na mindegy, egy dolgot megtanltam, aki nem leül és megbeszéli veled a problémákat és nem együttes erővel próbál tenni érte, hanem szakít-meggondolja magát, az halott ügy. Persze biztos vannak kivételek, ezt nekd kell látni, de nagyrészt nem lesz jó vége, csak rosszabb.

2021. okt. 27. 08:00
 2/4 anonim ***** válasza:
Szóval nem úgy alakultak a dolgai ahogy tervezte és most vissza akar táncolni ...a már megszokott kis biztos életébe....
2021. okt. 27. 11:31
 3/4 anonim ***** válasza:
Ne engedd vissza, mert újra meg fogja csinálni. Valószínűleg nem úgy alakult az újjal, ahogy elképzelte.
2021. okt. 27. 13:15
 4/4 anonim ***** válasza:
Ne engedd vissza.
2021. okt. 27. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!