Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miért akar velem még mindig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akar velem még mindig beszélni? Többi lenn.

Figyelt kérdés
Férjem mellett megismerkedtem egy férfival, nagyon sokat beszéltünk neten. Találkoztunk is párszor,ott is aludtam nála,majd utána nem akart többet,de még mindig beszélni akar velem. találkozókat mindig vissza utasítja. Sokszor hülye indokokkal,néha azért mert nem érzi tisztességesnek,mondjuk fura hogy ez az elején nem érdekelte. fél év telt el már pedig.Mondtam neki,hogy hagyjuk az egészet,de azt mondja neki fontos h beszéljünk. Nem értem mi az értelme ennek.
2021. okt. 20. 14:20
 1/6 anonim ***** válasza:
69%
Ha unatkozik az ember, jó egy ilyen R**anc K**vával szórakozni.
2021. okt. 20. 14:24
 2/6 anonim ***** válasza:
82%
Ja ha úgy adódik néha azért belógatja neked.
2021. okt. 20. 14:25
 3/6 anonim ***** válasza:
75%

Néha a nők olyan megfontoltak tudnak lenni, de ilyen kérdések után felmerül bennem a kérdés, hogy azért gondolkodnak-e!?

Szerinted, miért kellettél neki? Mit szeretne csak tőled? Olyan egyszerű kérdések és a válasz is rá!

2021. okt. 20. 14:37
 4/6 anonim ***** válasza:
Melegen tartja a kapcsolatot, ha pedig úgy adódik, a puncidat is. Viszont nincs szüksége egy nőre, akivel rizikós találkozni, illetve semmi kedve úgy körülrajongani, mintha a nője lennél. Neki elég a chatelés, abba aztán nem kell ám annyi energiát fektetni, mint a vacsorába!...
2021. okt. 20. 17:33
 5/6 anonim ***** válasza:
32%
Sajnálom a (volt) párod, mert itt ennek a kapcsolatnak lőttek. Hála Istennek én már megszabadultam egy hozzád hasonlótól, ennél még egyedül is jobb. Biztos nem ezt érdemelte a férjed, de remélhetőleg az élet majd törleszt. Legyél vele őszinte és hagyjátok el egymást ezt a fajta megalázást egy nő/férfi sem érdemli meg.
2021. okt. 20. 19:15
 6/6 anonim ***** válasza:

Gondolom, mert szeret, csak felébredt benne az erkölcsi görcs.

Én szeretőmmel egy évig együtt voltunk, majd eltelt még fél év, és csak utána tálalt ki.

2021. okt. 22. 16:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!