Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Talán érez valamit?
Egy éve szakítottunk a jegyesemmel. Azóta van egy 3 hónapos kapcsolatom.. Viszont 1 hete a volt párom írt egy üzenetet azzal az indokkal hogy "Láttam amit májusban írtál hogy szeretnél velem beszélni de nem tudom mi értelme lenne"
Hirtelen elő tört bennem valami hogy vajon miért most írt. És miért pont ezt. Ezért gondoltam fel hívom messengeren és kíváncsiskodom!
Kérdeztem mit érez irántam? Azt mondta semmit meg hogy voltak szexuális kapcsolatai amik jobbak voltak mint én 5 év alatt! És hogy felejtsem el nem akar látni sem engem! Akkor ott le tettük a telefont elmentem dolgozni tovább. És újra hívott butasagokrol beszéltünk. Én viszont direkt újra rá kérdeztem ha nem kíváncsi rám miért hív? Az volt a válasz hogy akkor ne vedd fel. Mondtam neki hogy hiányzott nekem mindig arra az volt a válasza hogy enis neki de felejtsem el. Videó hivasba is hívott nagyon csak nézet és mosolygott téma nem volt. Hónapokig tiltogatot most meg nem. A szakitasunk oka az volt hogy nem törődött már velem. Viszont azt mondta nem emlékszik hogy meg csalt-e. Ezt én se tudtam fel fogni. Valaki tudd erre mondani valamit? Be hívtam kávézni egy kavezoba amire az volt a válasza hogy 10 percre biztos nem ül autóba azért hogy engem lásson inkább elmegy kalocsara ide és ide. Persze tőle Kalocsa több mint 2 órás út 😅. Kérdeztem ott lakik a lány? Amire a válasz az volt hogy és akkor mivan? Téged úgy sem szeretlek
Az a köze "ehezz", hogy jelenleg őt nevezed párodnak, mègis az exed után koslatsz, meg bohóckodsz vele. Nem is èrtem mire jó ez az egèsz.
Az már egy lezárt kapcsolat, már előtte sem működött. Megmondta, hogy nem is szeret, vannak/voltak kapcsolatai... Mi a búbánat èrtelne van egy percet is foglalkoznod vele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!