Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítottok már valakivel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítottok már valakivel úgy, hogy "ellöktétek" magatoktól?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy pl vitákat generálva eltávolodtatok, és utána barátként próbáltátok folytatni. Miért tették ezt?
2021. okt. 16. 20:09
 1/5 anonim ***** válasza:
53%

igen, nemrég.

de szó sincs ilyenkor barátságról, hiszen a másik megsértődött.

számomra így oké, h. végleg lezárult ez.

2021. okt. 16. 20:19
 2/5 anonim ***** válasza:
Tudatosan ilyet csak az próbál csinálni aki túl besz.ri ahhoz hogy megmondja itt a vége. Nem tudatosan sokan "eljátsszák" ezt. Kihűlőben a kapcsolat, csökken a tolerancia, megértés és végeláthatatlan vitasorozattá válik a dolog amíg rá nem jönnek ennek így nincs értelme. S utána jön, hogy okés, okés de azért próbáljunk meg emberként elválni egymástól.
2021. okt. 16. 20:43
 3/5 anonim ***** válasza:

1-es vagyok, esetemben nem beszari voltam, hanem gerinces s bátor.

neki van nője, de érdeklődni kezdett irántam.

én egyedülálló vagyok.

nem akartam 3. lenni, és hónapokkal ezelőtt hiába mondtam, hogy minden jót, kérte, hogy tartsuk a kapcsolatot.

utoljára nyár elején találkoztunk, azóta csak neten át beszéltünk.

soha semmi nem történt köztünk fizikailag.

nem akartam, h. ez tovább bonyolódjon, és kitettem a pontot... máskülönben még keresett volna, és ez csak tovább kuszálódik.

2021. okt. 16. 20:52
 4/5 anonim ***** válasza:
Szép volt Juci :)
2021. okt. 16. 22:19
 5/5 anonim ***** válasza:

többen írtatok nekem privát üzenetet.

itt válaszolok.

abba bele sem gondoltam, h. engem választhatna, talán azért nem, mert hiányzik belőle a bátorság és karizma.

egyszerűen nem elég tökös ezt meglépni, én meg szeretem az egyenes és tiszta helyzeteket, és zavart már az egész.

a másik kérdésre válaszolva, bár nem illik egy nő korát firtatni, de 30-as éveimben járok.

2021. okt. 16. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!