Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítás után mással szexelni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítás után mással szexelni?

Figyelt kérdés
Hogy lehet mással szexelni ha meg vannak érzéseid a másik fele? És mikor hirtelen felindulásból dühösen szakitasz a másikkal amit nyilván meg fog bánni az illető. Megis miert van az hogy már akár az nap képes mással ágyba bújni?
2021. okt. 15. 18:05
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szakításkor könnyen lehet, már nincsenek érzéseid.
2021. okt. 15. 18:27
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekem mindkét exszel olyan volt a kapcsolatom, hogy mikor szakítottam, alig vártam, hogy mással szexelhessek.

Nem éreztem irántuk semmit.

Nyilvàn nem vagyok ezzel egyedül.

2021. okt. 15. 18:39
 3/5 anonim ***** válasza:
75%
Honnan tudod, mit csinál másnap az ex?
2021. okt. 15. 19:10
 4/5 A kérdező kommentje:
De aztan pár nap múlva meg akkor miért keres meg hogy nem így kellett volna el válni szeretné megbeszelni ha lenyugodott. Meg mikor szakított is azt mondta hogy nem az érzéseivel vannak problémak hanem a kapcsolatunk jövőjében bizonytalan hogy működni fog e kettőnk között ő gyorsabban haladna míg én lassabban. Es hogy én szerinte nem tettem érte míg ő próbált mindent bele tenni a kapcsolatba. Es bele fáradt csak besokalt. Most viszont fordult a kocka és már akarna a kapcsolatot. Mert be látta hogy nagyot hibázott én nem kellett volna ennyire előre Haladnia és türelmetlennek lennie
2021. okt. 15. 19:12
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem meg csak megtorpant egy kicsit, mert megszokott téged, de szerintem ez el fog múlni, és 1-2 hét után belátja, hogy jól döntött.
2021. okt. 16. 07:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!