Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet legyőzni a késztetést, hogy ne nézegessem a volt pasim Fb-ját?
Egyik pillanatról a másikra hagyott el egy év után. Nem értettem mi történt. Az utolsó pillanatig azt mondta, hogy szeret. Nem kaptam magyarázatot sem lezárást, csak közölte, hogy vége. Amikor meg akartam vele beszélni, cinikusan lerázott.
Azóta ismerkedik ezerrel, én meg belepusztulok a fájdalomba. Semmit nem értek.
Nem akarok bekattanni, tudom el kellene fogadni ezt a helyzetet, de olyan nehéz :(
Bátorítsatok légyszi!
Tényleg annyira váratlanul ért, együtt terveztük az életet, és én ezt komolyan is gondoltam. Meg sajnos az a típus vagyok, aki nagyon érzékeny, és nehezen lépek túl egy kapcsolaton.
Eszemben sincs amúgy ismerkedni, senkivel szemben nem lenne korrekt.
Viszont attól is félek, hogy ezek után hogyan bízzak meg bárkiben is.
De ja, az sem megoldás, ha kínzom magam a nézegetéssel...
Úgy hogy nem minden ember egyforma.
Nekem az exem elkövetett minden rosszat ellenem kb.
Enis azt hittem hogy többé nem fogok megbízni másban, és láss csodát megtortent. Érzi majd az ember hogy kinek lehet megnyilni, kinek a szavára adhat.
Minden pár először együtt tervezgeti a jövőt aztán vagy eljon a kapcsolat vége vagy ténylegesen együtt maradnak. Ebbe kár belegondolni többet már. A következő pároddal is majd együtt tervezitek. Meg jó hogy úgy állnak hozzá egy kapcsolatban a felek hogy együtt tervezgetnek.
"Viszont attól is félek, hogy ezek után hogyan bízzak meg bárkiben is."
Senkinek semmi köze hozzá illetve benned hogyan bizzon bárki h nem vetited majd a multad?
Tarts digitális detoxot.
Esetleg függeszd fel a fb fiókod pár hétre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!