Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogyan rázzam le az exem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan rázzam le az exem?

Figyelt kérdés
3 hónapja szakítottunk mert állandóan hívogatott,nem hagyott aludni,nem tudtam semmit csinálni 2 percnél tovabb mert egyből felhívott hogy mit csinálok és ha nem válaszoltam akkor irogatott a szuleimnek vagy baratnomnek hogy hol vagyok es nem azert mert nem bizott bennem vagy ilyesmi csak elvileg aggodott ertem. Megigerte hogy befejezi a zaklatast csak adjak neki egy kis idot mert nem egyszeru neki,tobb mint 3 honap eltelt es meg mindig zaklat. Nem merem mindenhol letiltani mert akkor masokat fog zaklatni. Mit tehetek hogy beken hagyjon vegre? Nagyon belefaradtam mar ebbe hogy konkreten nincs eletem,semmit nem csinalhatok anelkul hogy o ne tudna rola es folyton stresszelnem kell hogy nehogy 5 percnel tobb ideig ne nyissam meg amit irt es meg pihenni sem tudok rendesen.

2021. okt. 4. 19:01
 1/8 anonim ***** válasza:
96%

Nincs senkid, aki arcon rúgja?

Amúgy meg, tiltsd le!

2021. okt. 4. 19:03
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Azt mondod az exed. Mond meg neki konkrétan, hogy többet nem szeretnél vele beszélni. Hagyjon békén és a körülötted élőket is aztán tiltsd le.

Ha így sem áll le kérj meg valakit, hogy álljon bele és szóljon neki, hogy fejezze be.

2021. okt. 4. 19:05
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Tilsd le es mondd meg a szuleidnek meg a barataidnak is, h tiltsak le
2021. okt. 4. 19:13
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Tiltás.

Volt hasonló exem, ő nem ilyen durván tolta, csak pár naponta hívott még hónapok múlva is és ilyenkor órákig lelkizett.

Mikor már nagyon sok lett azt füllentettem, hogy alakul valakivel valami és nem akarok félrérthető helyzetekbe keveredni mert ő mondjuk felhív este 11kor beszélgetni.

Ez elég rosszul érintette, volt pár nap hiszti, hol utált-hol békülni akart, de aztán leállt.

2021. okt. 4. 19:44
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Írd meg neki, hogy ne hívjon többé, és a családodat se, a barátaidat se. Legyen nyoma, ha nem hagyja abba rendőrség. De előtte mond el neki határozottan nyugodtan. És feltétlenül írd le.
2021. okt. 4. 22:18
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

nekem is az jutott eszembe, amit a 3as ír, hogy Te is tiltsd le, meg mindenki más is tiltsa le, akin keresztül zaklathat.

Ezen túl megmondanám neki, amit amúgy az exemnek is megmondtam, mikor 22szerre is vissza akarta magát hízelegni hozzám a bunkó és érzéketlen stílusából mit sem lejjebb adva, szóval megmondtam neki, hogy nagyon elegem van belőle, egyáltalán soha többé semmit nem akarok tőle, minden esélyét teljes mértékben eljátszotta, és pattanjon ki az életemből de örökre.

2021. okt. 4. 22:22
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Mondd el neki amit nekünk is, majd tiltsd le mindenhonnan. Amennyiben másokat zaklat, ők majd lerendezik, nem tartozol exed miatt felelősséggel. Ha ennek ellenére zaklat, jelentsd fel, abból tanulni fog.
2021. okt. 6. 13:31
 8/8 anonim ***** válasza:
76%
Te varod a hivasat. Nem letezik, hogy ne tudtad volna blokkolni, es rezgore allitva csak ismerost fogadni.
2021. okt. 6. 19:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!