Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan rázzam le az exem?
Nincs senkid, aki arcon rúgja?
Amúgy meg, tiltsd le!
Azt mondod az exed. Mond meg neki konkrétan, hogy többet nem szeretnél vele beszélni. Hagyjon békén és a körülötted élőket is aztán tiltsd le.
Ha így sem áll le kérj meg valakit, hogy álljon bele és szóljon neki, hogy fejezze be.
Tiltás.
Volt hasonló exem, ő nem ilyen durván tolta, csak pár naponta hívott még hónapok múlva is és ilyenkor órákig lelkizett.
Mikor már nagyon sok lett azt füllentettem, hogy alakul valakivel valami és nem akarok félrérthető helyzetekbe keveredni mert ő mondjuk felhív este 11kor beszélgetni.
Ez elég rosszul érintette, volt pár nap hiszti, hol utált-hol békülni akart, de aztán leállt.
nekem is az jutott eszembe, amit a 3as ír, hogy Te is tiltsd le, meg mindenki más is tiltsa le, akin keresztül zaklathat.
Ezen túl megmondanám neki, amit amúgy az exemnek is megmondtam, mikor 22szerre is vissza akarta magát hízelegni hozzám a bunkó és érzéketlen stílusából mit sem lejjebb adva, szóval megmondtam neki, hogy nagyon elegem van belőle, egyáltalán soha többé semmit nem akarok tőle, minden esélyét teljes mértékben eljátszotta, és pattanjon ki az életemből de örökre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!