Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyenkor mi van?

Figyelt kérdés
Röviden, adott egy ex (igen tudom exekkel nem kezdünk, lépjünk most ezen túl), aki saját maga hív hogy próbáljuk meg újra, mert nagyon szeret velem lenni és többnek érez, mint egy barát, majd 2 nap leforgása alatt közli hogy nem lenne jó vége mert alig tudnánk találkozni + ha nem vagyunk együtt akkor úgy nem érez semmit. Esténként sokat gondol rám, részegen mindig újra akarja kezdeni. kérdésem: Most akkor mi a szar van? Pasik magyarázzátok meg nekem, hogy ez mégis mire jó? vagy mi a fenére gondolhat ilyenkor?
2021. szept. 17. 14:48
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Ő mondja, Ő akarja, Ő közli, Ő ... - és hol vagy te? TE mit akarsz?
2021. szept. 17. 14:50
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Együtt is jártatok vagy csak barát,részegen meg nem mindig igaz amit mond csak az adott pillanatra érvényes.
2021. szept. 17. 14:50
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudjuk elmagyarázni, mert mi férfiak nem egy tömb vagyunk. Én pl. soha nem melegítenék fel semmmit (a jó tőtöttkáposztán kívül).

Az ilyen kérdések mögött mindig az van valójában, hogy téged még érdekel ő és hagyod magad szivatni.

Kérdező magyarázd meg nekem, hogy ez mégis mire jó? Mi a fenére gondolsz ilyenkor?

:)

2021. szept. 17. 14:51
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

"ha nem vagyunk együtt akkor úgy nem érez semmit."

Hogy nem érezhet semmit?

Ha nem érez semmit, akkor nincs miért vele lenned.

2021. szept. 17. 14:52
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Egyszerű. Kanos, dugni akar, elmúlik a kanosság akkor már nem kellesz.

A pia megszépíti a dolgokat. Ittasan sokszor dugtam exszel. Mindig megbántam józanul, mert utána úgy kellett levakarni. Azt hitte valaminek akezdete.

2021. szept. 17. 15:00
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Én nem tudnám komolyan venni.

Ha valóban szeretne, többet érezne irántad, akkor nem csak részegen akarna téged.

Ha pedig tényleg lenne irántad érzései, azok nem múlnának el attól hogy nem tudtok kis ideig találkozni.

Szerintem csak szórakozásra kellesz neki, hogy ne érezze magát egyedül, de amint megkapna eldobna.

2021. szept. 17. 15:00
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha kangorcse van eszebe jutsz. Aztan ez valahogy megoldodik, na akkor meg nem. Nem ez szokott a szerelem definicioja lenni.
2021. szept. 17. 15:38
 8/10 anonim ***** válasza:
75%

Nem sokra tartod magad, ha egy részeg alak pillanatnyi testi vágyainak engedsz, még ha az exed is az illető.

Mit gondolna mást, mint hogy téged ismer, megvan az elérhetőséged, ha nincs más, te is jó vagy, akkor is meginogsz, ha büdős, ótvaros részegen mászna rád, és akkor is a lelkivilágát elemezgetnéd.

Pedig csak egy szimpla alkoholista bunkó.

2021. szept. 17. 15:58
 9/10 anonim ***** válasza:
82%
Érett fejjel ilyet nem írsz ki. Ez nem a tini oldal, kedves kérdező!
2021. szept. 17. 17:04
 10/10 anonim ***** válasza:
Nagyon jól tudod, hogy csak játék vagy neki. Azt is, hogy egy tahó, akit kerülni és felejteni kéne. Erre fel kínzod saját magadat. Pedig rá kéne jönnöd, mekkora baromságot követsz el, amikor rá pazarolod az idődet, energiádat, szeretetedet! Meg sem érdemli...
2021. szept. 17. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!