Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyenkor mi van?
Nem tudjuk elmagyarázni, mert mi férfiak nem egy tömb vagyunk. Én pl. soha nem melegítenék fel semmmit (a jó tőtöttkáposztán kívül).
Az ilyen kérdések mögött mindig az van valójában, hogy téged még érdekel ő és hagyod magad szivatni.
Kérdező magyarázd meg nekem, hogy ez mégis mire jó? Mi a fenére gondolsz ilyenkor?
:)
"ha nem vagyunk együtt akkor úgy nem érez semmit."
Hogy nem érezhet semmit?
Ha nem érez semmit, akkor nincs miért vele lenned.
Egyszerű. Kanos, dugni akar, elmúlik a kanosság akkor már nem kellesz.
A pia megszépíti a dolgokat. Ittasan sokszor dugtam exszel. Mindig megbántam józanul, mert utána úgy kellett levakarni. Azt hitte valaminek akezdete.
Én nem tudnám komolyan venni.
Ha valóban szeretne, többet érezne irántad, akkor nem csak részegen akarna téged.
Ha pedig tényleg lenne irántad érzései, azok nem múlnának el attól hogy nem tudtok kis ideig találkozni.
Szerintem csak szórakozásra kellesz neki, hogy ne érezze magát egyedül, de amint megkapna eldobna.
Nem sokra tartod magad, ha egy részeg alak pillanatnyi testi vágyainak engedsz, még ha az exed is az illető.
Mit gondolna mást, mint hogy téged ismer, megvan az elérhetőséged, ha nincs más, te is jó vagy, akkor is meginogsz, ha büdős, ótvaros részegen mászna rád, és akkor is a lelkivilágát elemezgetnéd.
Pedig csak egy szimpla alkoholista bunkó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!