Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szerintetek is nárcisztikus?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is nárcisztikus?

Figyelt kérdés

2 hónapos kapcsolatot zártam le a napokban. Folyamatosan zaklat hogy mennyire szeret, és hogy menjek vissza hozzá.

Szerinte a következő dolgokat minden pasi így csinál:

mindenkit utál, aki nála sikeresebb (be nem vallaná hogy irigy)

Mindig folyamatosan őt kell dicsérni a nap 24 órájában

Ha nem válaszoltam neki 1 óráig, akkor már én leszartam az ő érzéseit. Folyamat hisztizett a figyelemért.

Annyira féltékeny volt, hogy nélküle sehova nem mehettem. Mindenki egy csicska volt (én is), ha nem egyezett vele a véleményem. Ő a legszebb, legjobb, legokosabb a földön. Persze ezt mindig ki kellett hangúlyoznia.

Jól gondolom hogy egy beképzelt, nárcisztikus?

Hogy lehet ezektől megszabadulni?

Köszi a válaszokat!

2021. szept. 14. 13:36
 1/5 anonim ***** válasza:
45%

Valamiért a GYK-n mindenki és mindenkinek a mindenkije az...

Egyébként csak egy balf. Nem kell egy rossz személyiségvonást összekeverni egy betegséggel. Ez kb. olyan, mintha minden emberre, aki nem szószátyár, azt mondanád, hogy autista.

2021. szept. 14. 13:43
 2/5 anonim ***** válasza:
92%

Jaj, szerintem igen.

Hogy lehet megszabadulni?

Mondd el neki szemtől szemben az érzéseidet (negatív érzéseket), és hogy nem szeretnél vele emiatt többet találkozni.

Aztán ne reagálj semmit. Unalmas leszel neki, ha nem rajongasz érte és akkor is, ha nem reagálsz semmit. Vállald fel (viselkedéssel, passzivitással), hogy kicsit unalmas, kicsit buta vagy neki, és ne hagyd, hogy felpiszkáljon bármivel, bizonyítási játszmába rántson!

2021. szept. 14. 13:43
 3/5 anonim ***** válasza:
89%
Valószínűleg nárcisztikus. De a lényeg, hogy tiltsd le mindenhol. Nem kell magyarázkodj innentől kezdve a döntésed miatt. Amúgy jól tetted.
2021. szept. 14. 13:46
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat! Egyszer mocskol és én vagyok a legundorítóbb nő a világon, utána meg élete szerelme... Örülök neki hogy megszabadultam tőle! Letiltottam mindenhonnan. Attól félek hogy eljön a lakásom elé.
2021. szept. 14. 13:49
 5/5 anonim ***** válasza:
0%

Tuti az !

Nekem volt egy ilyen nőben. Mikor terhes volt párszor meghátam , mivel a férje már nem nyúlt hozzá, meg nem is igazán állt már fel neki, pedig faital 30-asok voltak. Az a terhesség is csoda, hogy összejött nekik.

Miután meguntam ,már nem érdekelt, nem akartam folytatni, ezért ignoráltam. Mindig írt , hívott hogy , mikor találkozunk megint ? Nagy nehezen lekopott.

Még jó hogy a meztelen képei megvannak, ha valamivel próbálkozna....

2021. szept. 14. 14:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!