Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Le szoktátok csekkolni az exetek új párját? És szoktátok összehasonlítani magatokat vele? Pl: hogy jobban néztek ki, jobb a munkátok?
Vagy csak én vagyok ilyen?
Most lett a legnagyobb szerelmemnek új barátnője, megnéztem a lányt és nyugtáztam, hogy azért munkahelyileg sokkal magasabb helyen vagyok, sokkal komolyabb egyetemet végeztem, külsőleg azért nagyon nagy a hasonlóság, de magamat mondanám szebbnek.
Szoktatok ilyet csinálni?
Régebben, bár az első exemnél nyilvánvaló volt, hiszen vele csalt meg és lebuktak. :D Nem volt szebb, mint én de ez nem k-rva mindegy, ha őt választotta? Lehetsz akármilyen jó, mégis a másikkal van együtt.
Tehát nem értem ezt a fajta logikát.
Egyáltalán nem nézem vagy 10 éve ezeket, viszont a kedves anyukám/barátaim valamiért szükségét érzik, hogy átküldjék ezeket az infókat. Más amúgy szokott ilyet tapasztalni?
Hány éves vagy?
Én szoktam ilyent csinálni.. és bosszúból még jobb pasikkal jövök össze mint az ex.. (külső/anyagi..)
25 vagyok.
Én szakítottam a fiúval, úgyhogy annyira nem viselt meg, csak jó tudni hogy bomba ex vagyok
Igen, szerelmes voltam, és én szakítottam vele. Mivel annyira egy beképzelt alak volt, nagyon el volt szállva magától, de én ezt a rózsaszin ködtől nem láttam.
Havonta 1-2 alkalommal ránézek az exeimre mi a helyzet, azért csak egymás életeinek a részei voltunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!