Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miért idegesít a gondolat,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért idegesít a gondolat, hogy az exem szabad préda?

Figyelt kérdés
Szakítottam vele kb. egy hónapja, mert nem éreztem, hogy szeretem. Azóta tudom, hogy jópár pasi megkörnyékezte, de elvileg nem kavar senkivel. Bár ki tudja. Vele nem beszéltem, csak nem nézem ki belőle. Nem szeretem, már kavargatok más csajokkal, de mégis idegesít, ha belegondolok, hogy más hozzáér. Ez most mi?
2021. aug. 28. 22:28
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem közömbös számodra még eléggé.
2021. aug. 28. 22:29
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Ez ilyen. Erre mondják, hogy még nem vagy túl rajta.
2021. aug. 28. 22:32
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

"mert nem éreztem hogy szeretem"

Csak most, mikor már mással kavar..

2021. aug. 28. 22:41
 4/12 A kérdező kommentje:

De nem, én nem szeretem őt, emiatt is hagytam el. Voltam már szerelmes, de az nem ilyen volt. Tök aranyos, jól éreztem magam vele meg minden, de nem voltam szerelmes

2021. aug. 28. 22:46
 5/12 Noren1989 ***** válasza:
72%
Szerintem szimplàn birtoklàsmàniàs vagy.
2021. aug. 28. 22:48
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Az egódat sérti a gondolat, hogy nem sírja tele a kispárnáját érted.
2021. aug. 28. 23:00
 7/12 anonim ***** válasza:
87%

Mit nem nézel ki belőle? Hogy ennyi idő alatt le tudta zárni a kapcsolatotokat, mert téged nem lehet elfelejteni ilyen könnyen?

Egoista vagy, semi több.

2021. aug. 28. 23:13
 8/12 A kérdező kommentje:

Nem, hanem azt, hogy csak úgy kavargat pasikkal

2021. aug. 28. 23:19
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Hagy kavargasson. Neked nem kellett, akkor majd kell màsnak. Semmi közöd nincs már az életéhez.
2021. aug. 29. 07:10
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd békén meg a gondolataidba is! Az nem normalis ha te szakitottal vele es idegesit hogy mas pasik megkornyekezik mikozben te kavargatsz mar mas csajokkal. Mi lesz a kovetkezo ott allsz majd es zaklatni kezded hogy hova megy, kivel talalkozik mikozben neked nem is jelentett o semmit szerelem teren es te mar kavargatsz csajokkal? Erzed a kulonbsegeket? Te kavarsz csajokkal es zavar hogy akivel szakitottal megkornyekeztek. Az hogy mit erez lelkileg az nem zavar. Nehogy szova tedd neki, semmi kozod mar hozza. Mellesleg ha ismerkedni kezd ahhoz meg plane nincs kozod. Ha zaklatnad abbol csak tavolsagtartasi lenne ha a gondolat annyira idegesitene hogy tettig fajulna. Felejtsd el!
2021. aug. 29. 07:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!