Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mik azok amik hiányoztak tőle...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mik azok amik hiányoztak tőle szakítás után vagy amikre jo visszaemlékezni?

Figyelt kérdés

2021. aug. 26. 07:53
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
37%
Szexre, apósom főztjére, meg amikor a nővérét láttam ruha nélkül. Többi nem igazán.
2021. aug. 26. 07:56
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
A programjaink, a közös nyelvezetünk, ölelések leginkább.
2021. aug. 26. 08:49
 3/12 Noren1989 ***** válasza:
100%

Az, hogy ott van, esténként tudok vele beszélni, h ölelhettem.

A szex is jó volt persze, de az annyira nem hiányzott.

2021. aug. 26. 08:55
 4/12 A kérdező kommentje:

Egyedibb dolgokat vártam volna.

Amit más partner nem nyujtana mert ő mást nyújt.

Csak agyaltam ha lelépnék mi az amirol eszébe jutnék vagy hiányozna.

Ja a szex

Hát ez nagy..

2021. aug. 26. 09:10
 5/12 anonim válasza:
70%

szió, én 30L vagyok, tavaly szakítottunk 3 éves kapcsolat volt..

Ami nekem hiányzik az exemből: meg tudott jelenni, (vicces, de múltkor is volt randim egy sráccal, vacsorázni mentünk, enyhén szólva túlöltöztem, szeretm kicsípni magam, fölleg, ha találkozom van valakivel elegánsabb helyen) tudott komunikálni rendesen mindenkivel, a segítőkészsége, tudta, hogyha morci vagyok valamiért vagy rossz hangulatú mivel tud kizökkenteni.

Szex vele nem hiányzik, mert nem jó volt és csomó más sem :D

2021. aug. 26. 09:59
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

A belsős poénok, közös programok, személyiségének pozitív dolgai.

Ha jó volt valakivel a szex, akkor egy ideig az hiányzik,mert azt hiszed, mással nem lehet olyan jó, de aztán együtt vagy a következővel, aki sokkal jobb és rájössz, hogy hülye voltál, hogy az előzőt egy percig is hiányoltad. Ezt értem a személyiségére is.

2021. aug. 26. 10:09
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha àtkaroltam àlmàban,magàhoz húzta a karom.
2021. aug. 26. 10:31
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

- vicc- és mémküldözgetések; "ki talál adott témában legviccesebb Youtube videót háziverseny" (nagyon passzolt a humorunk)

- ha kinéztem magamnak vmi programot, mindig volt kísérőm (egyedül is elmegyek simán színházba, koncertre pl., de azért jó, ha van társaság... kevés barátom van, azok meg mind már családosak, van, aki már nem is lakik ebben a városban)

- jobban biztonságban éreztem magam este / éjszaka, ha együtt jöttünk haza, mint amikor egyedül

2021. aug. 26. 11:35
 9/12 anonim ***** válasza:
34%

6-os vagyok.

Kérdező, pont azért ex, mert nem tudott olyat nyújtani, amit máshol ne kapnék meg.

Házasság témakörben hamarabb kapnál választ a kérdésedre.

2021. aug. 26. 11:41
 10/12 anonim ***** válasza:
80%
Itt az a poén, hogy full lepontozták a vàlaszt arra amit kérdeztek
2021. aug. 26. 11:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!