Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Elhagynátok a párotokat ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhagynátok a párotokat ha kerekes székes lenne?

Figyelt kérdés
2021. aug. 23. 12:45
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
34 szavazat
 1/7 anonim ***** válasza:
43%
Ha vizelet/széklet visszatartásra képtelen lenne, akkor igen.
2021. aug. 23. 12:47
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Mármint ha azzá válna vagy eleve már az?
2021. aug. 23. 13:25
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen, kérdezni tudni kéne...
2021. aug. 23. 13:44
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha eleve az lenne, akkor össze se jönnék vele, ha később válna azzá, akkor nem hagynám el. Nehéz lenne mindkettőnknek, de szerintem meg tudnánk oldani, hogy továbbra is működjön.
2021. aug. 23. 13:45
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem a fizikai állapotától függ, hanem a kettőnk kapcsolatától. Valószínűleg nem mernék rokkant emberrel családot alapítani.

Ha viszont már sok emlék összeköt, ő is kiállt mellettem, és még mindig a lelki társam, akivel jókat tudok beszélgetni, nem hagynám el megváltozott állapotában sem (ahogy remélem, ő sem engem).

De ha épp döglődött a kapcsolatunk, pl. válófélben vagyunk mert megcsalt, de bezzeg most szüksége lenne rám, mert kiszolgáltatott állapotában rájött, hogy én vagyok az igazi érték az életében, azt nem valószínű, hogy vállalnám, mert nem tartanám őszinte változásnak.

2021. aug. 23. 13:49
 6/7 anonim ***** válasza:
14%

Tudod kérdező, itt SOKAN, jóemberkedő választ írnak.

A valóságban, az életben, ott 100-ból 70 elhagyná, HA, anyagilag megtehetné, és a maradék 30-ból 29 félreqkúrelna.

2021. aug. 23. 14:13
 7/7 anonim válasza:

Sajnos ez egy nagyon érzékeny téma és szerintem nincs rá megfelelő válasz. Nyilván a megváltozott életvitel miatt rengeteg kompromisszumot kellene kötni, de ha nagyon szereti két ember egymást szerintem működhetne.

Ha nem is lehetne tovább folytatni akkor is támogatni kellene lelkileg/anyagilag mert egy életről beszélünk.

2021. szept. 12. 16:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!