Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után meddig tart ez?
Figyelt kérdés
Szakítottunk , napközben illetve este tudom, hogy ez a jó viszont reggel annyira fáj és hiányzik, hogy sírni tudnék. Mi miatt lehet ez? Meddig tarthat?2021. aug. 18. 06:22
1/9 anonim válasza:
Ejszaka kikapcsol az agy.
Es reggel ebbredsz rá ujra a rideg vaoságra.
2/9 anonim válasza:
Nálam is ez van. Igy en kiprobáltam hogy szakitás után még a páromnál vagyok es ott ébredek hátha nem jön ez.
De mégis jött ez az érzés ébredéskor belélmnyillalva
3/9 anonim válasza:
Emgem két éve hagytak el! Még nem hevertem ki....szerintem soha nem is fogom. A megoldás, hogy soha többé nem kezdesz kapcsolatba! 😔Úgy nem érhet többet ilyen....én ezt még egyszer nem csinálom végig.
4/9 anonim válasza:
allitolag annyi ido amennyit egyutt voltatok. Ez olyan mint egy gyasz.. ha ugy erzed sirnod kell sirj!
5/9 anonim válasza:
Miért szakítottatok és ki kezdeményezte? Mert attól is függ, hogy meddig fog ez tartani.
6/9 anonim válasza:
Egy hónapja minden nap iszok... én nem tudom feldolgozni
7/9 anonim válasza:
Szia.. hasonló papucsban járunk akkor...
8/9 A kérdező kommentje:
Te szakítottál vagy veled szakítottak?
2021. aug. 19. 19:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!